Ezen felröhögsz, pedig sírni kellene: A ferencvárosi Fidesz is beleszaladt a pofonba – vagy tudatos manipuláció?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2
    Shares

A ferencvárosi Fidesz is belegyalogolt a párt saját csapdájába.

Korábban megírtuk: “a kizárás szélén billeg a Fidesz az Európai Néppártban jelenleg is felfüggesztett státuszban vegetál a narancspárt.

Felfüggesztés ide, néppárti pofonok oda: a Fidesz kispesti aktivistái a Néppárt (EPP) ingyenes holmijaiban indulnak választási harcba. Nehéz erre most okosat mondani, nem jönnek a szavak.”

Nagy felháborodás ide vagy oda, a ferencvárosi Fidesz is belesétált ugyanabba, ugyanis  a zöld-fehér kerület narancs aktivistái is az Európai Néppárt és az általuk gyűlölt Juncker-Weber vezette pártszövetség kampányruháiban indultak aláírásokat gyűjteni.

Valószínűleg ők is érzik, hogy az Európa Parlamenti Választások alkalmával nem a Fidesz a legjobb brand. Mindenesetre érdekes, hogy annak a pártnak a jelvényével vonulnak, amely közölte, nem kér Orbán politikájából.Öngól vagy megtévesztés? Mit gondol?

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük