Ezen felröhögsz, pedig sírni kellene: A ferencvárosi Fidesz is beleszaladt a pofonba – vagy tudatos manipuláció?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 2

A ferencvárosi Fidesz is belegyalogolt a párt saját csapdájába.

Korábban megírtuk: “a kizárás szélén billeg a Fidesz az Európai Néppártban jelenleg is felfüggesztett státuszban vegetál a narancspárt.

Felfüggesztés ide, néppárti pofonok oda: a Fidesz kispesti aktivistái a Néppárt (EPP) ingyenes holmijaiban indulnak választási harcba. Nehéz erre most okosat mondani, nem jönnek a szavak.”

Nagy felháborodás ide vagy oda, a ferencvárosi Fidesz is belesétált ugyanabba, ugyanis  a zöld-fehér kerület narancs aktivistái is az Európai Néppárt és az általuk gyűlölt Juncker-Weber vezette pártszövetség kampányruháiban indultak aláírásokat gyűjteni.

Valószínűleg ők is érzik, hogy az Európa Parlamenti Választások alkalmával nem a Fidesz a legjobb brand. Mindenesetre érdekes, hogy annak a pártnak a jelvényével vonulnak, amely közölte, nem kér Orbán politikájából.

Öngól vagy megtévesztés? Mit gondol?

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 2
  • 2
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük