Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 223

Néha egyetlen kép többet mond ezer szónál.

A legnagyobb baloldali párt az MSZP kampánya gőzerővel halad. Rég volt ennyire összeszedett kampánya a pártnak, de mi tagadás az MSZP nagyon összeszedte magát és nagyon rendben van az, amit a párt csinál.Igaz egy nappal később kezdték el gyűjteni az ajánlásokat, hiszen a leghamarabbi időpontban a Párbeszéddel és más civil szervezetekkel való közös indulás miatt nem vehették fel az íveket, de a párt szerint hosszas sorok állnak a párt közterületi sátrainál és irodáinál, így a 20 ezer aláírás pillanatok alatt össze fog gyűlni.

A párt plakátjai kint vannak országszerte és pultok és szóróanyagok lepték el az országot. Ahogy egy rendes kampányban kell.

Az MSZP tehát nem hagyja annyiban a kétharmadot, olyannyira nem hogy igyekszik mindenkit megyőzni arról, hogy szavazzon az MSZP-Párbeszéd listájára. Mindenkit!

Még az Orbán családot is:

Az MSZP kampányanyaga Orbán Viktor családi házán

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 223
  • 223
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here