Akkorát alázott az MSZP Orbánra, hogy csak pislogunk!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 223
    Shares

Néha egyetlen kép többet mond ezer szónál.

A legnagyobb baloldali párt az MSZP kampánya gőzerővel halad. Rég volt ennyire összeszedett kampánya a pártnak, de mi tagadás az MSZP nagyon összeszedte magát és nagyon rendben van az, amit a párt csinál.

Igaz egy nappal később kezdték el gyűjteni az ajánlásokat, hiszen a leghamarabbi időpontban a Párbeszéddel és más civil szervezetekkel való közös indulás miatt nem vehették fel az íveket, de a párt szerint hosszas sorok állnak a párt közterületi sátrainál és irodáinál, így a 20 ezer aláírás pillanatok alatt össze fog gyűlni.

A párt plakátjai kint vannak országszerte és pultok és szóróanyagok lepték el az országot. Ahogy egy rendes kampányban kell.

Az MSZP tehát nem hagyja annyiban a kétharmadot, olyannyira nem hogy igyekszik mindenkit megyőzni arról, hogy szavazzon az MSZP-Párbeszéd listájára. Mindenkit!

Még az Orbán családot is:

Az MSZP kampányanyaga Orbán Viktor családi házán

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 223
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük