Akkorát alázott az MSZP Orbánra, hogy csak pislogunk!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 223

Néha egyetlen kép többet mond ezer szónál.

A legnagyobb baloldali párt az MSZP kampánya gőzerővel halad. Rég volt ennyire összeszedett kampánya a pártnak, de mi tagadás az MSZP nagyon összeszedte magát és nagyon rendben van az, amit a párt csinál.Igaz egy nappal később kezdték el gyűjteni az ajánlásokat, hiszen a leghamarabbi időpontban a Párbeszéddel és más civil szervezetekkel való közös indulás miatt nem vehették fel az íveket, de a párt szerint hosszas sorok állnak a párt közterületi sátrainál és irodáinál, így a 20 ezer aláírás pillanatok alatt össze fog gyűlni.

A párt plakátjai kint vannak országszerte és pultok és szóróanyagok lepték el az országot. Ahogy egy rendes kampányban kell.

Az MSZP tehát nem hagyja annyiban a kétharmadot, olyannyira nem hogy igyekszik mindenkit megyőzni arról, hogy szavazzon az MSZP-Párbeszéd listájára. Mindenkit!

Még az Orbán családot is:

Az MSZP kampányanyaga Orbán Viktor családi házán

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 223
  • 223
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük