Alföldi Róbert gondolatai a harmadik Orbán kétharmadról…


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 596

Alföldi Róbert igen szűkszavúan, de annál velősebben nyilatkozott az egy évvel ezelőtti választásokról

Hogyan élte meg 2018. április 8-át?
Egy év távlatából visszagondolva mit gondol, miért alakult úgy az eredmény, ahogy? – tette fel a két kérdést Alföldi Róbert művész úrnak is a HVG.

A választás éjszakája – menekülés és feladás
A választás éjszakája: csalódás, érthetetlenség és reménytelenség. És menekülés. És feladás. És belenyugvás. És végtelen szomorúság.Miért lett ez az eredmény? Az összefogásra, a kockáztatásra, az igazságra és a valódi felelősségre képtelen ellenzék impotenciája miatt. Valamint a kormány professzionalizmusa és arroganciája, agresszivitása és hazugsága miatt. Valamint az emberek bizonytalansága és felkorbácsolt és életben tartott rettegése miatt.

Forrás: HVG


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 596
  • 596
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük