Alföldi Róbert gondolatai a harmadik Orbán kétharmadról…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 596
    Shares

Alföldi Róbert igen szűkszavúan, de annál velősebben nyilatkozott az egy évvel ezelőtti választásokról

Hogyan élte meg 2018. április 8-át?
Egy év távlatából visszagondolva mit gondol, miért alakult úgy az eredmény, ahogy? – tette fel a két kérdést Alföldi Róbert művész úrnak is a HVG.

A választás éjszakája – menekülés és feladás
A választás éjszakája: csalódás, érthetetlenség és reménytelenség. És menekülés. És feladás. És belenyugvás. És végtelen szomorúság.

Miért lett ez az eredmény? Az összefogásra, a kockáztatásra, az igazságra és a valódi felelősségre képtelen ellenzék impotenciája miatt. Valamint a kormány professzionalizmusa és arroganciája, agresszivitása és hazugsága miatt. Valamint az emberek bizonytalansága és felkorbácsolt és életben tartott rettegése miatt.

Forrás: HVG


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 596
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük