Őrjöng a Fidesz vezérkar: Az MSZP kiszúrta a legelképesztőbb Fideszes akciót – a kispesti Fidesz ezekben az órákban kellemetlen telefonokat kaphat Orbántól


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 279

Nem lennék a kispesti Fidesz helyében.

Bizony a Fideszben nem nagyon lehet hibázni büntetlenül, ugyanis a pártközpont ökle hamar lecsap. Mindenesetre a kispesti csapat sorozatosan hibázik. Évek óta megingathatatlan a helyi MSZP-s polgármester Gajda Péter, ráadásul időt és pénzt nem sajnálva megalkották a legeslegrosszabb kampányt. Ennek részletei itt.

Lényeg a lényegben, hogy most megint sikerült olyat alkotnia a kispesti kormányzati kompániának ami miatt ismét foghatja a fejét a pártközpont és ami miatt megint egy alapos fejmosást kapnak, főleg mivel az országos MSZP központ már ki is szórta az akciót és közzé is tette hivatalos facebook oldalán.

Szóval az van, hogy ugye a kizárás szélén billeg a Fidesz az Európai Néppártban jelenleg is felfüggesztett státuszban vegetál a narancspárt.

Felfüggesztés ide, néppárti pofonok oda: a Fidesz kispesti aktivistái a Néppárt (EPP) ingyenes holmijaiban indulnak választási harcba. Nehéz erre most okosat mondani, nem jönnek a szavak.

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 279
  • 279
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük