Mi szégyelljük magunkat a nyaloncok helyett: Ellenzéki újságírók elkapták a Fideszes elitet amit Orbán beszédére érkeztek (videóval)


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 1.7K

Ezek az emberek valahol nagyon leestek a valóság vonatáról.

Nyilván egy speciális tudatállapotban kell ahhoz lenni, hogy valaki még mindig büszkén a Fidesz mellett álljon. De ilyenről szó sincsen, ugyanis már rég eltűnt az a fajta büszkeség amely korábban jellemezte a fideszeseket.

Jó látni, hogy legalább egy picit szégyenkeznek amiatt, ahová juttatták az országot. De mindenesetre tény hogy elég ütős anyagot tudott így is a DK közeli Nyugati Fény hírportál újságírója.

Testközelben tehette fel kérdéseit a Fidesz-elitnek, akik éppen a nagyvezér beszédére igyekeztek. Én meg a képsorokat nézve nem tudom, röhögjek vagy sírjak amiatt, hogy nekünk ilyen elitünk van. Persze semmi nem tart örökké, hisz százötven év alatt sem lettünk törökké.

Péntekek a Bálnában tartotta Orbán a kampánynyitó beszédjét. Az erre érkezőket kapta el egy egy pillanatra a Nyugatifény riportere . Komédiába illő jelenetek tanúi lehetünk. Íme :


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 1.7K
  • 1.7K
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük