Mi szégyelljük magunkat a nyaloncok helyett: Ellenzéki újságírók elkapták a Fideszes elitet amit Orbán beszédére érkeztek (videóval)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1.7K
    Shares

Ezek az emberek valahol nagyon leestek a valóság vonatáról.

Nyilván egy speciális tudatállapotban kell ahhoz lenni, hogy valaki még mindig büszkén a Fidesz mellett álljon. De ilyenről szó sincsen, ugyanis már rég eltűnt az a fajta büszkeség amely korábban jellemezte a fideszeseket.

Jó látni, hogy legalább egy picit szégyenkeznek amiatt, ahová juttatták az országot. De mindenesetre tény hogy elég ütős anyagot tudott így is a DK közeli Nyugati Fény hírportál újságírója.

Testközelben tehette fel kérdéseit a Fidesz-elitnek, akik éppen a nagyvezér beszédére igyekeztek. Én meg a képsorokat nézve nem tudom, röhögjek vagy sírjak amiatt, hogy nekünk ilyen elitünk van. Persze semmi nem tart örökké, hisz százötven év alatt sem lettünk törökké.

Péntekek a Bálnában tartotta Orbán a kampánynyitó beszédjét. Az erre érkezőket kapta el egy egy pillanatra a Nyugatifény riportere . Komédiába illő jelenetek tanúi lehetünk. Íme :


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1.7K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük