Ujhelyi István Dr. - Fotó: Heves Megye Online
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Eddig a családom szőregi otthonát kameráztad, drónokat reptettél a gyerekeim felett, most meg elküldted nyomozni és fotózni a hazugságörvényben fuldokló propagandistáidat Badacsonytomajba, hogy folytathasd a lejárató kampányt.

Odakozmáltál a szőregi házunkról hamisan állított felújítás hazug sztorijába, ezért valami újjal kellett előállni.

Ha Édesapámhoz akartál bekukkantani, akkor legközelebb a hegy lábánál, a temetőben fotózzad majd a szép síremlékét!

Ha az én nyaralómat kerested, akkor viszont azt mutasd be! Amit a képen közszemlére teszel, az Édesapám (Dr. Ujhelyi István) korábbi nyaralója, amit hosszú évekig tartó hősies betegeskedése utolsó stádiumában, hat évvel ezelőtt az imádott unokáinak ajándékozott!

Az én nyaralóm mellette van és pechedre a mai napig őrzöm a 12 évvel ezelőtti felújításainak számláit és szerződését 1,2 millió forint értékben, amit személyesen én fizettem ki a vállalkozónak.

Ráadásul úgy állítod be, mintha egy eltitkolt ingatlanról lenne szó, miközben vagyonnyilatkozatomban benne van. Van még hazugságod? Takarodj a családom hétköznapjaiból!

A gyermekeim szobájából és az elhunyt Édesapám emlékéből egyaránt! Ha bajod van a rendíthetetlen ellenzéki harcommal, akkor állj ki velem vitára Európáról, a magyar hazáról és rólad, a dölyfös hatalomról! Egyébként meg találkozunk a bíróságon!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: