Bíróság lehet a vége: Bayer Zsolt nyakát szorongatja a DK és előkerült egy kínos videofelvétel is


Fotó: Népszava
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Minden bizonnyal megütheti a bokáját Bayer Zsolt a Fidesz V. számú tagkönyvének birtokosa.

Politikai értelemben mindenképpen ugyanis ennél kínosabb magyarázkodást és szánalmas mentegetőzést még soha nem láttunk az ordenáré publicistától. Most valahogy nem olyan nagy a szája, mint amikor egy gimnazista lányt kellett gyaláznia.Bayer Zsoltra mindenképpen fekete napok járnak ugyanis a várbéli lakásbérlése túlmutat azon, amely már elfedhető vagy elkendőzhető lenne. A 24.hu stábjának csak hebegni-habogni tudott mikor szembesítették a tényekkel.

Ennyire kínos jelenetet még sosem láttam:

Sajtóhírek szerint Bayer Zsolt nem messze a miniszterelnöki rezidenciának kinevezett Karmelita kolostortól, mindössze 32 ezer forintért bérel az I. kerületi önkormányzattól egy lakást. Bayer azzal magyarázkodott, hogy a bérleti díjon felül a lakás felújítására már ráköltött tízmillió forintot.  – ezt már a Demokratikus Koalíció állítja.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy Bayer Zsolt mutassa be a lakásfelújítással kapcsolatos számlákat. Mi, európai magyarok felhívjuk az ötös számú párttagkönyv büszke gazdájának figyelmét, nagyon rosszul gondolja, hogy fillérekért jár neki a hűbérura tőszomszédságában fekvő lakás. A valódi hazafiak nem nézik el a csalást és trükközést, Bayer Zsoltnak is el kell számolnia a vagyonával!
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük