Bíróság lehet a vége: Bayer Zsolt nyakát szorongatja a DK és előkerült egy kínos videofelvétel is


Fotó: Népszava
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 5.5K
    Shares

Minden bizonnyal megütheti a bokáját Bayer Zsolt a Fidesz V. számú tagkönyvének birtokosa.

Politikai értelemben mindenképpen ugyanis ennél kínosabb magyarázkodást és szánalmas mentegetőzést még soha nem láttunk az ordenáré publicistától. Most valahogy nem olyan nagy a szája, mint amikor egy gimnazista lányt kellett gyaláznia.

Bayer Zsoltra mindenképpen fekete napok járnak ugyanis a várbéli lakásbérlése túlmutat azon, amely már elfedhető vagy elkendőzhető lenne. A 24.hu stábjának csak hebegni-habogni tudott mikor szembesítették a tényekkel.

Ennyire kínos jelenetet még sosem láttam:

Sajtóhírek szerint Bayer Zsolt nem messze a miniszterelnöki rezidenciának kinevezett Karmelita kolostortól, mindössze 32 ezer forintért bérel az I. kerületi önkormányzattól egy lakást. Bayer azzal magyarázkodott, hogy a bérleti díjon felül a lakás felújítására már ráköltött tízmillió forintot.  – ezt már a Demokratikus Koalíció állítja.A Demokratikus Koalíció követeli, hogy Bayer Zsolt mutassa be a lakásfelújítással kapcsolatos számlákat. Mi, európai magyarok felhívjuk az ötös számú párttagkönyv büszke gazdájának figyelmét, nagyon rosszul gondolja, hogy fillérekért jár neki a hűbérura tőszomszédságában fekvő lakás. A valódi hazafiak nem nézik el a csalást és trükközést, Bayer Zsoltnak is el kell számolnia a vagyonával!

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 5.5K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük