Újabb köpönyegforgatás Orbántól – szembeköpi az összes Fidesz szavazót legújabb húzásával. Belebukik?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 912
    Shares

A Fidesz tábor feje fölé köpött s az visszahull a Békemenetesek tízezreinek fejére.

Az MSZP ismét lerántotta a leplet Orbánról. Mint a párt fogalmaz: 2018 szeptemberében Orbán Viktor a Kossuth Rádióban az uniós határőrség (FRONTEX) megerősítéséről:

“Brüsszel a magyar fiaink, a határt őrző és védő magyar rendőrök és katonák helyett zsoldosokat küldene, akik beengednék a migránsokat. (…) Ez a terv végső soron arról szól, kit eresztünk be Magyarországra, vagyis azt, hogy kihez kerül a kapukulcs.”

2019. április, Brüsszel: az Orbán-kormány megszavazta a FRONTEX megerősítését.

Erre két lehetséges magyarázat van: Orbán Viktor vagy egy ordas nagyot hazudott ismét azért, hogy megfélemlítse a magyarokat, vagy önként odaadta a kapukulcsot.

Miniszterelnök úr, melyik választ jelöli meg? – kérdezi az MSZP.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 912
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük