Újabb köpönyegforgatás Orbántól – szembeköpi az összes Fidesz szavazót legújabb húzásával. Belebukik?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A Fidesz tábor feje fölé köpött s az visszahull a Békemenetesek tízezreinek fejére.

Az MSZP ismét lerántotta a leplet Orbánról. Mint a párt fogalmaz: 2018 szeptemberében Orbán Viktor a Kossuth Rádióban az uniós határőrség (FRONTEX) megerősítéséről:

“Brüsszel a magyar fiaink, a határt őrző és védő magyar rendőrök és katonák helyett zsoldosokat küldene, akik beengednék a migránsokat. (…) Ez a terv végső soron arról szól, kit eresztünk be Magyarországra, vagyis azt, hogy kihez kerül a kapukulcs.”

2019. április, Brüsszel: az Orbán-kormány megszavazta a FRONTEX megerősítését.

Erre két lehetséges magyarázat van: Orbán Viktor vagy egy ordas nagyot hazudott ismét azért, hogy megfélemlítse a magyarokat, vagy önként odaadta a kapukulcsot.

Miniszterelnök úr, melyik választ jelöli meg? – kérdezi az MSZP.

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük