Kunhalmi nagyon durván kiakadt: parázs hangvételű írást tett közzé, amiben nekimegy Orbán bizalmasának


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 117
    Shares

Nagyon elpattant a húr Kunhalmi Ágnesnél.

Pócs János Mondjon le!

Kazánházba zárni egy embert és megégetéssel fenyegetni gusztustalan és embertelen. A magyar történelemben honfitársainkat, zsidókat és cigányokat százezrével hurcoltak el és vittek égetőbe a nácik és sajnos magyar segítőik.

Ezzel viccelődni kritikán aluli.

Ha a Fidesz ezt tűri, és Pócsot nem mondatják le, akkor egyet értenek vele és az égetők oldalára állnak. Nem tarthat itt Magyarország.Követeljük Pócs János lemondatását! – írja közösségi oldalán Kunhalmi Ágnes


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 117
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük