Egyszerűen nem bír magával Fidesz, tízezrek röhögnek rajtuk – gyalázni akarták az MSZP-t de visszanyalt a fagyi


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 871
    Shares

Az MSZP ma bejelentette az egyik EP kampányakcióját, amire a Fidesz balfék módon reagált. Indulhat a balfácánvadászat? És a röhögés a jobboldalon? Öveket bekötni.

Az egyetlen közös listát állító MSZP-Párbeszéd szövetség elindította kampányát.Személyesen fogják elvinni az üzeneteiket a választókhoz annak érdekében, hogy minél több Európa-párti képviselő kerüljön be az Európai Parlamentbe.

Tóth Bertalan, az MSZP EP-listavezetője elmondta, hogy a kampány során több, mint száz települést fognak felkeresni azért, hogy minél több választóval megismertessék a Haza, Szeretet, Európa elnevezésű programjukat.

A piros-zöld szövetség a szociális Európa megvalósítását tűzte ki céljául, amely jelentősen javítana a magyarok életkörülményén is. Ehhez azt akarják elérni, hogy Európában a minimálbér összege 236 ezer, a minimális nyugdíj 95 ezer, a családi pótlék 47 ezer, a termőföldek után járó támogatás pedig hektáronként 95 ezer forint legyen.

Ezek mellett pedig a világrekorder magyar áfát 20%-ra csökkentenék és bevezetnének egy új hallgatói ösztöndíjprogramot. – eddig az MSZP akciója.

Az MSZP a németekkel kötött szövetsége révén nem csak itthun de a német SPD-vel kzösen akciózik, így az MSZP busz nem csak itthon de Európa számos országában is szavazásra buzdítja majd a kivándorolt magyarokat. Nem csoda, hogy nem tud mit kezdeni a helyzettel a Fidesz, hiszen több tízezer a Fidesz miatt kivándorolt is szavazni fog az EP választáson, melynek beláthatatlan következményei lehetnek a kormányra nézve.

Ezért mindent megtesznek annak érdekében hogy megakadályozzák a pártszövetséget, de inkább szánalmas és röhejes sem mint komoly. Sőt mi több órák óta a Fidesz reakcióján nevet a magyar internet.Az MSZP és a Párbeszéd kampánybusza a bevándorláspárti koalícióba tart – írja a Fidesz.

Az MSZP és a Párbeszéd kampánybusza a bevándorláspárti koalícióba tart. Az ő képviselőik eddig sem a magyar emberekért küzdöttek az Európai Parlamentben, hanem a migránsokért.

Ha már így buszozgatni indulnak az országban, akkor állomásaikon azt is mondják el a magyar embereknek, hogy ők Brüsszelben minden egyes brüsszeli migránspárti javaslatot megszavaztak: a betelepítési kvótát, a migránsvízumot, a migráció legalizálását és ugyanezt akarják folytatni az új Európai Parlamentben is.

Magyarországnak olyan európai parlamenti képviselőkre van szüksége, akik a magyar embereket képviselik Brüsszelben, és nem Brüsszelt Magyarországon


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 871
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük