Az MSZP nyilvánosságra hozott pár számot, ami miatt ezrek vonulnának utcára egy normális demokráciában


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Döbbenetes számok!

Magyarországon az elmúlt tíz évben nem volt olyan mély a szegénység, mint 2018-ban. Rengeteg embernek kell valahogyan megélnie 63 ezer forintból hónapról hónapra, miközben a Fidesz csak propagandára napi 100 milliót költ el január óta.Mivel az Orbán-kormánynak fontosabb a propaganda a szegénység felszámolásánál, és ezen nem is akar változtatni, ezért uniós szabályokkal kell segíteni a rászorulókon.

Az MSZP ezért akarja, hogy megvalósuljon a szociális Európa, amely növelné az emberek hétköznapi jólétét, javítaná az életkörülményeiket.

Ezért kell uniós szinten szabályozni a minimális bért, a minimális nyugdíjat, a családi pótlékot, a szociális és az egészségügyi ellátást. Ezt a célt szolgálja az MSZP Haza, Szeretet, Európa! programja. – áll a Magyar Szocialista Párt közleményében.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük