Az MSZP nyilvánosságra hozott pár számot, ami miatt ezrek vonulnának utcára egy normális demokráciában


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 559
    Shares

Döbbenetes számok!

Magyarországon az elmúlt tíz évben nem volt olyan mély a szegénység, mint 2018-ban. Rengeteg embernek kell valahogyan megélnie 63 ezer forintból hónapról hónapra, miközben a Fidesz csak propagandára napi 100 milliót költ el január óta.

Mivel az Orbán-kormánynak fontosabb a propaganda a szegénység felszámolásánál, és ezen nem is akar változtatni, ezért uniós szabályokkal kell segíteni a rászorulókon.

Az MSZP ezért akarja, hogy megvalósuljon a szociális Európa, amely növelné az emberek hétköznapi jólétét, javítaná az életkörülményeiket.

Ezért kell uniós szinten szabályozni a minimális bért, a minimális nyugdíjat, a családi pótlékot, a szociális és az egészségügyi ellátást. Ezt a célt szolgálja az MSZP Haza, Szeretet, Európa! programja. – áll a Magyar Szocialista Párt közleményében.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 559
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük