Szauna és panzió? – kitalálja kinek osztogat efféléket a kormány


Orbán Viktor - Fotó: OV közösségi oldala
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 262
    Shares

Annyit elöljáróban, hogy effajta támogatások megítéléséhez kell a keresztényi szeretet!

A Magyar Közlöny hétfői számában jelent meg kormányhatározat, mely alapján elmondható, hogy a Fidesz-KDNP kormány kezét a szeret és a keresztényi nagylelkűség vezette, ugyanis:

“a hitéleti tevékenységhez kapcsoló működési támogatás biztosításához és egyes beruházások megvalósításához szükséges kormányzati intézkedésekről” döntöttek. Tételesen az alábbiképpen:

  • 800 millióval támogatták a kecskeméti székesegyház renoválását,
  • 700 millióval a nyíregyházi Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola Könyvtárának fejlesztését,
  • de több mint félmilliárdot adtak a veszprémi főegyházmegye levéltárának felújítására,
  • a magyarszéki Sarutlan Kármelita Nővérek 400 millióért vehetik meg a Bánusz tanyát, és alakíthatják lelkigyakorlatos központtá.

Ezekre a beruházásokra idén 3,942 milliárd, jövőre 2,358 milliárdot szán a kormány. A felsorolt projektek közül kiemelkedik a kaposvári székesegyház felújítása, amire 2,1 milliárdot adott a kabinet.

Forrás: OLKT

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 262
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük