Nagyon kihúzta a gyufát Bródy János a kormánynál – több mint tízezer ember mozdult meg a legendás zenész felhívására


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 3.3K
    Shares

A zenész Bródy János sosem rejtette véka alá baloldaliságát, most azonban olyan témát dobott fel, amely homlok egyenest szembe megy a kormánnyal, mi több kezdeményezésére több mint tízezren reagáltak.

Közösségi oldalán a zenész feltette azt a kérdést, melyet a Fidesz mindeddig úgy hitt tisztázta a fejekben, azzal, hogy a demokratikus oldalt folyamatosan megpróbálja hazaárulónak beállítani.

Ezzel ment szembe a zenész amikor feltette azt az egyszerű, de nagyszerű kérdést, mely szerint:

Szereti-e a hazáját az, aki nem szereti a kormányt

Mindeddig 12 ezer ember szavazott Bródy János kérdésére és a válaszadók elsöprő többsége 98% szerint igen szereti a hazáját az a magyar ember is, aki rühelli ezt a mai kurzust.

Úgy tűnik a Fidesz hiába lúgozza az agyakat, ameddig akadnak olyan emberek, akik felemelik a szavukat a gyűlölet és az uszítás ellen, addig nem győzhetnek soha!

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 3.3K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük