Nagyon kihúzta a gyufát Bródy János a kormánynál – több mint tízezer ember mozdult meg a legendás zenész felhívására


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 3.3K

A zenész Bródy János sosem rejtette véka alá baloldaliságát, most azonban olyan témát dobott fel, amely homlok egyenest szembe megy a kormánnyal, mi több kezdeményezésére több mint tízezren reagáltak.

Közösségi oldalán a zenész feltette azt a kérdést, melyet a Fidesz mindeddig úgy hitt tisztázta a fejekben, azzal, hogy a demokratikus oldalt folyamatosan megpróbálja hazaárulónak beállítani.

Ezzel ment szembe a zenész amikor feltette azt az egyszerű, de nagyszerű kérdést, mely szerint:

Szereti-e a hazáját az, aki nem szereti a kormányt

Mindeddig 12 ezer ember szavazott Bródy János kérdésére és a válaszadók elsöprő többsége 98% szerint igen szereti a hazáját az a magyar ember is, aki rühelli ezt a mai kurzust.

Úgy tűnik a Fidesz hiába lúgozza az agyakat, ameddig akadnak olyan emberek, akik felemelik a szavukat a gyűlölet és az uszítás ellen, addig nem győzhetnek soha!

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 3.3K
  • 3.3K
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük