Kövér László megint bebizonyította, hogy talpig úriember – gyalázatos hangnemben üvöltözött a Párbeszéd társelnökével


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Egy magyar úr minden körülmények között úr!

A Nemzet Házmestere Kövér László nem tud hibázni és nem tud kiesni a szerepéből. A közjogi méltóság Kövér egy sajátos méltóságot követ mind a parlamentben mind pedig a politikában.

Maradjunk annyiban – anélkül, hogy minősíteném a T. Házelnök urat – hogy lassan el kellene jutnia fejben arra a pontra hogy észrevegye: nem a Fidesz taggyűlésein vagy elnökségi ülésein van és valamiféle kultúrát magára kellene erőltetnie.

Nem hogy egy parlamenti képviselővel, egy nővel de senkivel nem beszélünk abban a stílusban, ahogyan Kövér László tette azt Szabó Tímeával. A női politikust és édesanyát ugyanis nemes egyszerűséggel lekocsmatöltelékezte.

Sajnos ez szinte mindennapos, de azért bízom benne, hogy a társadalom nagyobb része elítéli ezt az őrjöngő, magát humorosnak tartó zsebpolitikust:


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük