Kövér László megint bebizonyította, hogy talpig úriember – gyalázatos hangnemben üvöltözött a Párbeszéd társelnökével


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 3.1K
    Shares

Egy magyar úr minden körülmények között úr!

A Nemzet Házmestere Kövér László nem tud hibázni és nem tud kiesni a szerepéből. A közjogi méltóság Kövér egy sajátos méltóságot követ mind a parlamentben mind pedig a politikában.

Maradjunk annyiban – anélkül, hogy minősíteném a T. Házelnök urat – hogy lassan el kellene jutnia fejben arra a pontra hogy észrevegye: nem a Fidesz taggyűlésein vagy elnökségi ülésein van és valamiféle kultúrát magára kellene erőltetnie.

Nem hogy egy parlamenti képviselővel, egy nővel de senkivel nem beszélünk abban a stílusban, ahogyan Kövér László tette azt Szabó Tímeával. A női politikust és édesanyát ugyanis nemes egyszerűséggel lekocsmatöltelékezte.

Sajnos ez szinte mindennapos, de azért bízom benne, hogy a társadalom nagyobb része elítéli ezt az őrjöngő, magát humorosnak tartó zsebpolitikust:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 3.1K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük