Kicsapta a közfalat a DK – úgy átgázoltak Bayer Zsolton, hogy mi is csak pislogunk


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Mi más is lehetne a téma, mint Bayer Zsolt budavári albérlete.

A 24.hu információi szerint havi 32 ezer forintért bérel önkormányzati lakást a Várban Bayer Zsolt. Régóta tartó fideszes szokás, hogy a párt fontos emberei fillérekért bérelnek olyan Várbéli lakásokat az önkormányzattól, amelyekért piaci alapon több száz ezer forintot kellene fizetniük.Ez a pénz hiányozni fog a kerület kasszájából, ezt a kárt tehát a Várnegyed többi lakója szenvedi el.

A Demokratikus Koalíció szerint minden várban helye van egy udvari bolondnak, de a lakbérét soha nem a nép, hanem a vár ura szokta fizetni.

A DK szerint, ha Orbán budai lakásban akarja tudni udvari bolondját, akkor ne az önkormányzaton keresztül intézzen neki olcsó lakást, hanem fizesse ki zsebből a várbéli lakás piaci árát.

Joggal szorul ökölbe minden magyar hazafinak az ökle, amikor azt látja, hogy miközben a fiataloknak havonta százezereket kell kifizetniük egy panellakás bérléséért, addig a hatalom emberei fillérekért laknak az ország legdrágább lakásaiban.

Európai magyarok vagyunk, akiknek jár az európai színvonalú lakhatás, az udvari bolondokét meg fizesse az, aki igényt tart rájuk.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük