Kicsapta a közfalat a DK – úgy átgázoltak Bayer Zsolton, hogy mi is csak pislogunk


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1K
    Shares

Mi más is lehetne a téma, mint Bayer Zsolt budavári albérlete.

A 24.hu információi szerint havi 32 ezer forintért bérel önkormányzati lakást a Várban Bayer Zsolt. Régóta tartó fideszes szokás, hogy a párt fontos emberei fillérekért bérelnek olyan Várbéli lakásokat az önkormányzattól, amelyekért piaci alapon több száz ezer forintot kellene fizetniük.

Ez a pénz hiányozni fog a kerület kasszájából, ezt a kárt tehát a Várnegyed többi lakója szenvedi el.

A Demokratikus Koalíció szerint minden várban helye van egy udvari bolondnak, de a lakbérét soha nem a nép, hanem a vár ura szokta fizetni.

A DK szerint, ha Orbán budai lakásban akarja tudni udvari bolondját, akkor ne az önkormányzaton keresztül intézzen neki olcsó lakást, hanem fizesse ki zsebből a várbéli lakás piaci árát.

Joggal szorul ökölbe minden magyar hazafinak az ökle, amikor azt látja, hogy miközben a fiataloknak havonta százezereket kell kifizetniük egy panellakás bérléséért, addig a hatalom emberei fillérekért laknak az ország legdrágább lakásaiban.Európai magyarok vagyunk, akiknek jár az európai színvonalú lakhatás, az udvari bolondokét meg fizesse az, aki igényt tart rájuk.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük