Bréking!! Ilyen nincs egyszerűen – Pócs “kazános” János így szaladt el a női ellenzéki képviselők elöl (videóval)


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Tudjuk-e ki az a Pócs János? Boldog országban élnénk, ha fogalmunk sem lenne róla, de van.

Ő volt az, aki egy olyan képet osztott meg internetes oldalán, ahol egy disznópörzsölővel írták rá egy disznóra, hogy “Ő volt a Soros”, illetve ő volt az, aki egy roma alkalmazottját egy kazánba zárta, mert alkoholt ivott.

Az ellenzéki képviselőnők megkergették Pócs Jánost, de ő úgy látszik, böjt alatt nem csak nem nyilatkozik, de nőre sem néz.

Először csak tartottak egy sajtótájékoztatót az ellenzék soraiban helyet foglaló képviselőnők, amelyben Pócs János cigányégetős videója miatt a fideszes politikus lemondását követelték, amivel a sajtótájékoztató után személyesen keresték meg Kövér László házelnököt is.

Borítékoljuk persze, hogy Kövérnél nem jártak sikerrel, aligha támogatja Pócs eltávolítását a Tisztelt Ház falai közül. Alább egyébként a sajtótájékoztató teljes videófelvétele megtekinthető.Valószínűleg a véletlen játéka, hogy a sajtótájékoztató végeztével a házelnökhöz induló képviselőnők a folyosón összefutottak magával Pócs Jánossal, akin számonkértek ezt-azt.

A fideszes politikus menekülőre fogta a dolgot, még a böjtre sem hivatkozott, mint legutóbb a sajtónak. Nem vagyok pontosan tisztában vele, hogy böjt idején szabad-e nyilatkozni vagy nőkkel szóba állni egy igaz kereszténynek – bár valószínű, hogy a cigányok kazánban való elégetéséről szóló videók forgatását a kereszténység ezeknél erősebben tiltja –, de így vagy úgy, Pócs János a magyar politika történetének egyik legszánalmasabb menekülését mutatta be kedden.

Kezdjük hát ezzel a kordokumentummal, amelyben a Nagy Futást követően Vadai Ágnes még le is haszontalan idiótázza a kormánypárti képviselőt.

 

Forrás: Szabadhír


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük