Bréking!! Ilyen nincs egyszerűen – Pócs “kazános” János így szaladt el a női ellenzéki képviselők elöl (videóval)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 208
    Shares

Tudjuk-e ki az a Pócs János? Boldog országban élnénk, ha fogalmunk sem lenne róla, de van.

Ő volt az, aki egy olyan képet osztott meg internetes oldalán, ahol egy disznópörzsölővel írták rá egy disznóra, hogy “Ő volt a Soros”, illetve ő volt az, aki egy roma alkalmazottját egy kazánba zárta, mert alkoholt ivott.

Az ellenzéki képviselőnők megkergették Pócs Jánost, de ő úgy látszik, böjt alatt nem csak nem nyilatkozik, de nőre sem néz.

Először csak tartottak egy sajtótájékoztatót az ellenzék soraiban helyet foglaló képviselőnők, amelyben Pócs János cigányégetős videója miatt a fideszes politikus lemondását követelték, amivel a sajtótájékoztató után személyesen keresték meg Kövér László házelnököt is.

Borítékoljuk persze, hogy Kövérnél nem jártak sikerrel, aligha támogatja Pócs eltávolítását a Tisztelt Ház falai közül. Alább egyébként a sajtótájékoztató teljes videófelvétele megtekinthető.Valószínűleg a véletlen játéka, hogy a sajtótájékoztató végeztével a házelnökhöz induló képviselőnők a folyosón összefutottak magával Pócs Jánossal, akin számonkértek ezt-azt.

A fideszes politikus menekülőre fogta a dolgot, még a böjtre sem hivatkozott, mint legutóbb a sajtónak. Nem vagyok pontosan tisztában vele, hogy böjt idején szabad-e nyilatkozni vagy nőkkel szóba állni egy igaz kereszténynek – bár valószínű, hogy a cigányok kazánban való elégetéséről szóló videók forgatását a kereszténység ezeknél erősebben tiltja –, de így vagy úgy, Pócs János a magyar politika történetének egyik legszánalmasabb menekülését mutatta be kedden.

Kezdjük hát ezzel a kordokumentummal, amelyben a Nagy Futást követően Vadai Ágnes még le is haszontalan idiótázza a kormánypárti képviselőt. 

Forrás: Szabadhír


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 208
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük