Újabb pert nyert a DK – ha elolvasod mivel vádolták őket, te is felröhögsz


Varjú László - Kép: Tóth Gergő/Népszava
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 653
    Shares

Szerintem a Demokratikus Koalíció élete legszürreálisabb közleményének kiadására kényszerült.

A szégyen persze nem az ő szégyenük, hanem azoké akik effajta – megengedően csacsiságokat – terjesztenek a pártról. A DK közleménye szerint ugyanis véresen komoly perben arattak győzelmet a lakájmédia felett, ugyanis:

A DK a TV2 után az Origo ellen is pert nyert amiatt, hogy azt állították, “Varju László DK-s képviselő ételhordóval jár a törvényhozásba, és úgy viszi haza a kedvezményes bablevest és somlói galuskát”, valamint hogy “Varju László DK-s képviselő rendszeresen sorban áll a parlamenti menza mindennél olcsóbb ételeiért”.

Ezekről a bíróság mondta ki ismét, hogy hazugságok.

A fideszes propaganda rágalmaival ellentétben az igazság az, hogy Orbán Viktor az, aki Magyarország leggazdagabb embereként fillérekért eszik saját luxus Gundel-menzáján a Budai Várba költöztetett Miniszterelnökségen.

A Demokratikus Koalíció szerint lehet hazudozni, lehet rágalmazni, de a hazafiak mindig le fogják rántani a leplet az állampárt hazugságairól.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 653
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük