Újabb pert nyert a DK – ha elolvasod mivel vádolták őket, te is felröhögsz


Varjú László - Kép: Tóth Gergő/Népszava
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 655

Szerintem a Demokratikus Koalíció élete legszürreálisabb közleményének kiadására kényszerült.

A szégyen persze nem az ő szégyenük, hanem azoké akik effajta – megengedően csacsiságokat – terjesztenek a pártról. A DK közleménye szerint ugyanis véresen komoly perben arattak győzelmet a lakájmédia felett, ugyanis:

A DK a TV2 után az Origo ellen is pert nyert amiatt, hogy azt állították, “Varju László DK-s képviselő ételhordóval jár a törvényhozásba, és úgy viszi haza a kedvezményes bablevest és somlói galuskát”, valamint hogy “Varju László DK-s képviselő rendszeresen sorban áll a parlamenti menza mindennél olcsóbb ételeiért”.

Ezekről a bíróság mondta ki ismét, hogy hazugságok.

A fideszes propaganda rágalmaival ellentétben az igazság az, hogy Orbán Viktor az, aki Magyarország leggazdagabb embereként fillérekért eszik saját luxus Gundel-menzáján a Budai Várba költöztetett Miniszterelnökségen.

A Demokratikus Koalíció szerint lehet hazudozni, lehet rágalmazni, de a hazafiak mindig le fogják rántani a leplet az állampárt hazugságairól.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 655
  • 655
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük