Kutya kemény kijelentést tett Manfred Weber – Orbánék kezdhetnek rettegni


Manfred Weber és Orbán Viktor - Fotó: MTI
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltje igen kemény kijelentést tett, melynek hatása beláthatatlan következményekkel lehet a Fidesz jövőjére tekintettel.

Nagyon úgy néz ki, hogy borítékolható a Fidesz sorsa az európai parlamentben. A kormánypárt nagyon úgy néz ki, hogy az európai politika szemétdombjára kerül, mint lejárt szavatosságú politikai termék.

Nem kisebb és nem kevésbé kemény kijelentést tett ugyanis az EPP csúcsjelöltje Manfred Weber. Ugyanis a “spitzenkandidate” úgy fogalmazott:

ha csak a Fidesz szavazataival juthat elnöki pozicíóba, akkor nem fogadja el a hivatalt

Ez pedig egy nagyon kemény kijelentés és szinte az utolsó szög a Fidesz koporsójában, ugyanis eddig arra játszottak Orbánék, hogy zsarolhatják a Néppártot mandátumaikkal. Ezen kijelentés után pedig nagy valószínűséggel a választások után pecsét is kerülhet arra a kizárási papírra.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük