Kutya kemény kijelentést tett Manfred Weber – Orbánék kezdhetnek rettegni


Manfred Weber és Orbán Viktor - Fotó: MTI
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltje igen kemény kijelentést tett, melynek hatása beláthatatlan következményekkel lehet a Fidesz jövőjére tekintettel.

Nagyon úgy néz ki, hogy borítékolható a Fidesz sorsa az európai parlamentben. A kormánypárt nagyon úgy néz ki, hogy az európai politika szemétdombjára kerül, mint lejárt szavatosságú politikai termék.Nem kisebb és nem kevésbé kemény kijelentést tett ugyanis az EPP csúcsjelöltje Manfred Weber. Ugyanis a “spitzenkandidate” úgy fogalmazott:

ha csak a Fidesz szavazataival juthat elnöki pozicíóba, akkor nem fogadja el a hivatalt

Ez pedig egy nagyon kemény kijelentés és szinte az utolsó szög a Fidesz koporsójában, ugyanis eddig arra játszottak Orbánék, hogy zsarolhatják a Néppártot mandátumaikkal. Ezen kijelentés után pedig nagy valószínűséggel a választások után pecsét is kerülhet arra a kizárási papírra.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük