Ennél nagyobb bohócot nem csináltak még a Fideszből – Ujhelyi a saját kardjukkal szúrta át a NER-lovagokat


Dr. Ujhelyi István szocialista EP képviselő - Fotó: Facebook
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1.4K
    Shares

A jelszó „Gyertek nyugodtan, utána majd felporszívózunk”.

Élő videóban mutatta meg otthonát Ujhelyi István európai parlament képviselő, az MSZP EP-kampányfőnöke szombaton, hogy mindenkinek megmutassa a „luxust”, amelyben a fideszes média szerint él.

„A leglehetetlenebb helyeken tartottam már sajtótájékoztatót (…), hát otthon még soha” – mondta „Öntsünk tiszta vizet a medencébe!” címmel meghirdetett sajtótájékoztatóján, hozzátéve: nem sikerült a fideszes médiának elérnie, hogy menekülőre fogja.

Számlákkal cáfolta azokat a hamis állításokat, hogy a Szeviép 30-40 millió forintért felújításokat végzett volna a házában, közbenjárásért cserébe, s hogy ő 400 millió forintot „talicskázott volna ki” a cégtől.

Azt mondta: az elmúlt években egyre inkább érezhető volt, hogy a fideszes hazugsággyár azon igyekszik, hogy bármit előáshasson a szegedi szocialista politikusok ellen, majd megérkezett Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója is, hogy hazugságokkal kicsavarhassák az MSZP kezéből a várost.

Ujhelyi szerint a Szeviép-ügybeni újabb megtámadtatása egy vádalku része lehet, amelyben a vádlottat meggyőzték, hogy Magyarországon az ügyészség „igencsak politikai kezekben”, Orbán Viktorék kezében van, ezért ő – és az ő nyomán vagy 500 fideszes médium, „olyanokat állítsanak amelyekből egy szó nem igaz”.„Hozzászokhattam, hogy én lettem a Fidesz oldalának kedvenc mumusa” – mondta, felidézve, hogy jobboldali mozgalmárok egy őt ábrázoló bábut akasztottak fel Budapesten, és életveszélyes fenyegetések százait, amiket e-mailben vagy a közösségi médiában kap.

„Én ezt büszkén vállalom, mert a politikai tevékenységem része, hogy (…) ádáz küzdelmet vívok az Orbán-rendszer ellen. Mert meggyőződésem, hogy Magyarországnak nem lehet más jövője, mint egy békés, demokratikus és stabilitást nyújtó Európai Unióban, nem (…) Orbánisztánban.”

Azonban nemcsak politikusnak, de családapának is kell lennie: szerinte „túlmegy minden határon”, hogy családját drónok beküldésével vagy létráról kamerázzák akkor is, amikor ő maga Strasbourgban van.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1.4K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük