A bolondok napján Németh Szilárd idézetekkel támad a Fidesz!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 97
    Shares

És ez nem vicc!

Április elseje van azaz a bolondok napja. Ennek a napnak az apropóján a Fidesz Németh Szilárd idézetekkel kampányol. Az hogy ezt az eszközt a jeles nap aktualitásán gondolták, vagy éppen csak lövésük nem volt arról, hogy ma mit mondjanak azt nem tudjuk, mi mindenesetre jót röhögtünk ezen az összefüggésen.

Még akkor is, ha az idézet csak félig származik Németh Szilártól, mert a jó 50%-a plagizált és úgy egyébként rendben van, mert legalább nem arról ír, hogy elöntöttek minket a Soros Györgyök.

Mint fogalmaz a Németh Szilárd:

II. Rákóczi Ferenc fejedelem életútjával üzen a jelen emberének, hiszen napjainkban is aktuálisak a zászlajára tűzött szavak: Istennel a hazáért és a szabadságért!Gratulálunk Németh Szilárdnak, a nagyszerű idézethez.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 97
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük