A bolondok napján Németh Szilárd idézetekkel támad a Fidesz!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

És ez nem vicc!

Április elseje van azaz a bolondok napja. Ennek a napnak az apropóján a Fidesz Németh Szilárd idézetekkel kampányol. Az hogy ezt az eszközt a jeles nap aktualitásán gondolták, vagy éppen csak lövésük nem volt arról, hogy ma mit mondjanak azt nem tudjuk, mi mindenesetre jót röhögtünk ezen az összefüggésen.Még akkor is, ha az idézet csak félig származik Németh Szilártól, mert a jó 50%-a plagizált és úgy egyébként rendben van, mert legalább nem arról ír, hogy elöntöttek minket a Soros Györgyök.

Mint fogalmaz a Németh Szilárd:

II. Rákóczi Ferenc fejedelem életútjával üzen a jelen emberének, hiszen napjainkban is aktuálisak a zászlajára tűzött szavak: Istennel a hazáért és a szabadságért!

Gratulálunk Németh Szilárdnak, a nagyszerű idézethez.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük