Hadházy Ákos - Fotó: MNO
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 867
Dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő üzenete

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a közelmúltban bemutatott egymilliós sportnap (amelyen három ember focizott egy deszkabudi előtt) nem kivételes, hanem inkább ez a szabály.

A legújabb, csütörtöki Korrupcióinfón Hadházy Ákos összegyűjtött egy csokorral azokból a “rendezvényekből”, amiket sokszor a legnyomorultabb helyzetű kis falvakban, alkalmanként 500 ezer, egymillió forintos EU-támogatásból egy erre szakosodott budapesti céghálózat vállalt el.


Kövess minket facebookon is


Ezekről a groteszk, vicces “eseményekről” messziről látszik, hogy cinikus bűnözők állították össze őket, akik a rutinszerű “sport és egészségnapok” betervezése közben szórakoztak is egy kicsit a poénos rendezvények kitalálásával.

Ilyen például a Gersekaráton (egy 600 lelkes falu Vas megyében) “megvalósított” autómentes családi nap, amelyen állítólag 60 fő vett részt, és amiért 500 ezer forintot számolt fel az erre szakosodott cég. Egy másik példa: A Zala megyei Reziben önéletrajzíró tanfolyamot szerveztek, kétszer 20 főnek, egyenként 30 órában, egymillió forintért.

A módszer ismert: A pénzt önkormányzati szövetségek nyerik el, majd egy közbeszerzésen azonnal megbíznak budapesti cégeket a “rendezvényszervezéssel”. A legszegényebbek felemelése címén eltapsolt pénzek egyetlen céghálózathoz jutnak. A csalókat módszeres ellenőrzés nélkül nehéz megfogni, de nem lehetetlen: Tótkomlóson egy önkormányzati képviselő buktatta le a hamis jelenléti íveket gyártókat.

A részletek itt olvashatóak:
http://www.korrupcioinfo.hu/otromba_cirkusz/

Dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.


Forrás: MTI / OS

 A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 867
  • 867
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here