A TV2 legsikeresebb műsor vezetője nem bírta tovább – szanaszét szedte Orbánt


Majka, LEN Fesztivál 2018. május - Fotó: BalraMagyar
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A TV2 legsikeresebb műsor vezetője nem bírta tovább – szanaszét szedte Orbánt

 

Vasárnap este Bécsben adott koncertet Majka, egyszer csak hirtelen egy monológgal szakította meg egyik legsikeresebb számát, a Magyar vagyok című dalt:“Innen kétezer kilométerre tőletek az emberek ölik egymást. Olyan f@szságok miatt, hogy én szégyellem magam helyettük. Nálunk otthon megy a gyűlöletbeszéd, megy a f@szság.

Viszont én szeretnék egy olyan Európában élni, ahol nem számít, hogy valakinek milyen a bőre színe, milyen a származása, vagy hogy kivel bújik ágyba este. Engem nem érdekel hogy valaki zsidó, cigány, német,olasz, arab, kínai.  Nekem apám mindig azt mondta, hogy éljem úgy az életem, hogy próbáljak segíteni másokon. Ha nem tudok, akkor legalább próbáljak meg nem ártani.

Ti vagytok azok, akik nap mint nap halljátok azt asok baromságot, amit nem kell elhinni. Legalábbis itt (a fejére mutat) el lehet hinni, de az ember mindig (szívére mutat) ezzel dönt igazán.

 
 

Forrás: Nyugatifény / BalraMagyar


 

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük