A TV2 legsikeresebb műsor vezetője nem bírta tovább – szanaszét szedte Orbánt


Majka, LEN Fesztivál 2018. május - Fotó: BalraMagyar
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2.4K
    Shares

A TV2 legsikeresebb műsor vezetője nem bírta tovább – szanaszét szedte Orbánt

 

Vasárnap este Bécsben adott koncertet Majka, egyszer csak hirtelen egy monológgal szakította meg egyik legsikeresebb számát, a Magyar vagyok című dalt:

“Innen kétezer kilométerre tőletek az emberek ölik egymást. Olyan f@szságok miatt, hogy én szégyellem magam helyettük. Nálunk otthon megy a gyűlöletbeszéd, megy a f@szság.

Viszont én szeretnék egy olyan Európában élni, ahol nem számít, hogy valakinek milyen a bőre színe, milyen a származása, vagy hogy kivel bújik ágyba este. Engem nem érdekel hogy valaki zsidó, cigány, német,olasz, arab, kínai.  Nekem apám mindig azt mondta, hogy éljem úgy az életem, hogy próbáljak segíteni másokon. Ha nem tudok, akkor legalább próbáljak meg nem ártani.

Ti vagytok azok, akik nap mint nap halljátok azt asok baromságot, amit nem kell elhinni. Legalábbis itt (a fejére mutat) el lehet hinni, de az ember mindig (szívére mutat) ezzel dönt igazán.

  

Forrás: Nyugatifény / BalraMagyar

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2.4K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük