Visszalép az ellenzék közös polgármester jelöltje


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 151
    Shares

Bár a teljes ellenzék mögötte állt, most mégis visszalépett.

Visszalép a polgármester-jelöltségtől Szalma Botond korábbi KDNP-s politikus, írja az Újpesti Hírmondó. Az ellenzéki pártok közleményt juttattak el a portálnak, melyben azt írták:

tájékoztatják az ország és Újpest közvéleményét arról, hogy a valamennyi ellenzéki párt által támogatott polgármesterjelölt nyomós, családi okok miatt nem tudja a továbbiakban vállalni az ellenzéki polgármesterjelölti feladatokat.

Szalma Botond a közleményben leszögezte, hogy mint mindenki más számára, neki is a családja és a családja biztonsága az első.

Teljes mellszélességgel támogatom az újpesti ellenzéki pártok széles körű és példaértékű együttműködését az újpesti kormánypárt és a kormánypárti polgármester leváltása érdekében, mert a közélet békéjére, tisztességen és becsületen alapuló városvezetésre van szükség Újpesten is – írta.

Az újpesti ellenzék megerősítette, hogy továbbra is egy polgármesterjelölttel, közös listával és minden körzetben egy képviselőjelölttel kívánnak indulni a Fidesszel szemben.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 151
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük