Visszalép az ellenzék közös polgármester jelöltje


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Bár a teljes ellenzék mögötte állt, most mégis visszalépett.

Visszalép a polgármester-jelöltségtől Szalma Botond korábbi KDNP-s politikus, írja az Újpesti Hírmondó. Az ellenzéki pártok közleményt juttattak el a portálnak, melyben azt írták:

tájékoztatják az ország és Újpest közvéleményét arról, hogy a valamennyi ellenzéki párt által támogatott polgármesterjelölt nyomós, családi okok miatt nem tudja a továbbiakban vállalni az ellenzéki polgármesterjelölti feladatokat.Szalma Botond a közleményben leszögezte, hogy mint mindenki más számára, neki is a családja és a családja biztonsága az első.

Teljes mellszélességgel támogatom az újpesti ellenzéki pártok széles körű és példaértékű együttműködését az újpesti kormánypárt és a kormánypárti polgármester leváltása érdekében, mert a közélet békéjére, tisztességen és becsületen alapuló városvezetésre van szükség Újpesten is – írta.

Az újpesti ellenzék megerősítette, hogy továbbra is egy polgármesterjelölttel, közös listával és minden körzetben egy képviselőjelölttel kívánnak indulni a Fidesszel szemben.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük