Nem hiszed de lehetséges! – Előkerült a legdurvább Németh Szilárd kép!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 146
    Shares

Németh Szilárd mostanában nagy bánatomra igen keveset szerepel a médiában.

Pedig már egy korábbi cikkemben jeleztem, minden ami a Fidesz, azt megtestesíti Németh Szilárd. Aki a Fidesz lelkére és tudatalattijára kíváncsi annak bizony Németh Szilárdot kell néznie, mert minden benne van.

A legkisebb legzöldfülűbb Fidesz-aktivista is titkon legbelül Németh Szilárd. Ő, aki megküzdött a rezsidémonnal, aki kivonult egy Nemzetbiztonsági ülésről Szél Bernadett jelenléte miatt – mert ugye Detti biztosan elmeséli az ott hallottakat Soros Györgynek – bár az ülés nyilvános volt és Soros akár a laptopja előtt is megnézhette volna az ott lezajlókat.

Aki SZDSZ alapító tagként ma népnemzetiként őrködik az álmaink felett. Szóval ő mindenki Szilárdja nem mindig volt az ami, a NER alapköve. Neki is végig kellett járnia a szamárlétrát, amíg mezei csepeli képviselőből a parlament és a tápláléklánc csúcsára jutott.

A két időszak között eltelt időszakot megörökítette egyetlen fénykép:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 146
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük