Hazugsággyár? Újabb megalázó helyreigazítást kell közölnie a kormányzati propagandalapnak


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 383
    Shares

Nagyon megalázó.

Nos, nem fogom védeni a Jobbikot, mert ami védhetetlen azt nem is kell, azonban fontos megjegyezni, hogy ennek az ítéletnek is súlya van. Ezek hazudnak szinte mindenről.

Nem tudom, hány helyreigazítási per lesz még, de az biztos, előbb vagy utóbb ki fog derülni mind az a hazugságáradat, amit őkegyelméék az ellenzékről állítottak.

Most a Jobbik kapta meg az elégtételét, de felkészül a teljes ellenzéki oldal. Öröm lesz akkor olvasni a kormánylapokat, amikor minden nap, az újságok minden lapján ilyeneket olvashatunk:

A Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítélete alapján, a Jobbikot korábban zsidó pártnak nevező Origo nevű kormánylapnak az alábbi helyreigazítást kell közzétennie:

“A 2019. február 3-án “Újabb jobbikos lelepleződés: már nyíltan támadják határzárat” címmel megjelent cikkben valótlanul állítottuk, hogy Gyöngyösi Márton, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnökhelyettese a párt 2019. február 2-i évadnyitó rendezvényén tartott beszédében a Magyarország déli határán felállított határzárat támadta.”


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 383
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük