Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyon megalázó.

Nos, nem fogom védeni a Jobbikot, mert ami védhetetlen azt nem is kell, azonban fontos megjegyezni, hogy ennek az ítéletnek is súlya van. Ezek hazudnak szinte mindenről.

Nem tudom, hány helyreigazítási per lesz még, de az biztos, előbb vagy utóbb ki fog derülni mind az a hazugságáradat, amit őkegyelméék az ellenzékről állítottak.

Most a Jobbik kapta meg az elégtételét, de felkészül a teljes ellenzéki oldal. Öröm lesz akkor olvasni a kormánylapokat, amikor minden nap, az újságok minden lapján ilyeneket olvashatunk:

A Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítélete alapján, a Jobbikot korábban zsidó pártnak nevező Origo nevű kormánylapnak az alábbi helyreigazítást kell közzétennie:

“A 2019. február 3-án “Újabb jobbikos lelepleződés: már nyíltan támadják határzárat” címmel megjelent cikkben valótlanul állítottuk, hogy Gyöngyösi Márton, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnökhelyettese a párt 2019. február 2-i évadnyitó rendezvényén tartott beszédében a Magyarország déli határán felállított határzárat támadta.”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: