Bréking! Lövöldözés a Teréz körúton


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 142

Nem hittük, de egyre riszatóbb a helyzet Budapesten. Annak ellenére is, hogy két hét alatt rendet tett a kormány.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére azt közölte: ügyeletükre több bejelentés érkezett, amely szerint az Aradi utca és a Teréz körút kereszteződésénél több ember verekszik, illetve lövések is eldördültek.

A perceken belül kiérkező rendőrök két férfit a helyszínen elfogták, majd előállítottak a VI. kerületi rendőrkapitányságra. Ellenük felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás – írták.

A jelentésből kiderül valószínűleg a lövéseket egy gázriasztó pisztolyból adták le, így közvetlen életveszély senkit nem fenyegetett. Azért mégis riasztó, hogy a fővárosunk legforgalmasabb utcáin ilyen megtörténhet.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 142
  • 142
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük