Bréking! Lövöldözés a Teréz körúton


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 142
    Shares

Nem hittük, de egyre riszatóbb a helyzet Budapesten. Annak ellenére is, hogy két hét alatt rendet tett a kormány.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére azt közölte: ügyeletükre több bejelentés érkezett, amely szerint az Aradi utca és a Teréz körút kereszteződésénél több ember verekszik, illetve lövések is eldördültek.

A perceken belül kiérkező rendőrök két férfit a helyszínen elfogták, majd előállítottak a VI. kerületi rendőrkapitányságra. Ellenük felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás – írták.

A jelentésből kiderül valószínűleg a lövéseket egy gázriasztó pisztolyból adták le, így közvetlen életveszély senkit nem fenyegetett. Azért mégis riasztó, hogy a fővárosunk legforgalmasabb utcáin ilyen megtörténhet.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 142
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük