Novák Katalin és Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz XXVII., tisztújító kongresszusán 2017. november - Fotó: MNO
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Pedig nem is vagyok kormánypárti.

Már az bohózat, hogy a Néppárt felfüggesztette 190-3 arányban a Fidesz néppárti tagságát mégis győztünk, ugyanis, ezt mi akartuk, még akkor is ha küldtek. De mi akartuk! Még akkor is ha ők döntöttek.

Amikor Orbán megtartotta a döntésről a sajtótájékoztatóját azt hittem maradtak tagok. Komolyan úgy meghajlította a valóságot, hogy bizonyos voltam benne, hogy a Néppárt behódolt neki. Aztán elolvastam a híreket, na meg Manfred Weber nyilatkozatát. Rég történt ilyen, de bedőltem Orbánnak. Komolyan azt hittem első pillanatra, hogy megúszta.

De ahogy egyre megyünk előre úgy egyre inkább megalázó és szánalmas az a vergődés amit a Fidesz művel. Egyre mélyebbre ássa magát.

Most a Fidesz egyik bölcse Novák Katalin (sic) most 130 oldalas magyarázkodó levelet ír a Néppártnak, amiben a Fidesz megpróbálja magyarázni a magyarázhatatlant.

A cél ezzel nem a védekezés, hanem a gondolkodás a jövőről – mondja Novák Katalin Emmi-államtitkár.

Az alelnök úgy fogalmazott, az Európai Néppárt vizsgálata alatt Magyarország célja, hogy eloszlassa “az álhíreken alapuló legendákat”, amelyeket Magyarországról szőnek, ezért első lépésként a néppárt által létrehozott, három EPP-képviselő alkotta “bölcsek tanácsának” egy 130 oldalas dokumentumot küldenek, amelyben pontról pontra cáfolják a vádakat. A fő feladat azonban nem a védekezés, hanem a jövőről való gondolkodás – emelte ki.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: