Bokaszint alatt a Fidesz! – Én szégyellem magam amiatt ahogyan megalázkodik a Néppártnak


Novák Katalin és Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz XXVII., tisztújító kongresszusán 2017. november - Fotó: MNO
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 186
    Shares

Pedig nem is vagyok kormánypárti.

Már az bohózat, hogy a Néppárt felfüggesztette 190-3 arányban a Fidesz néppárti tagságát mégis győztünk, ugyanis, ezt mi akartuk, még akkor is ha küldtek. De mi akartuk! Még akkor is ha ők döntöttek.

Amikor Orbán megtartotta a döntésről a sajtótájékoztatóját azt hittem maradtak tagok. Komolyan úgy meghajlította a valóságot, hogy bizonyos voltam benne, hogy a Néppárt behódolt neki. Aztán elolvastam a híreket, na meg Manfred Weber nyilatkozatát. Rég történt ilyen, de bedőltem Orbánnak. Komolyan azt hittem első pillanatra, hogy megúszta.

De ahogy egyre megyünk előre úgy egyre inkább megalázó és szánalmas az a vergődés amit a Fidesz művel. Egyre mélyebbre ássa magát.

Most a Fidesz egyik bölcse Novák Katalin (sic) most 130 oldalas magyarázkodó levelet ír a Néppártnak, amiben a Fidesz megpróbálja magyarázni a magyarázhatatlant.

A cél ezzel nem a védekezés, hanem a gondolkodás a jövőről – mondja Novák Katalin Emmi-államtitkár.

Az alelnök úgy fogalmazott, az Európai Néppárt vizsgálata alatt Magyarország célja, hogy eloszlassa “az álhíreken alapuló legendákat”, amelyeket Magyarországról szőnek, ezért első lépésként a néppárt által létrehozott, három EPP-képviselő alkotta “bölcsek tanácsának” egy 130 oldalas dokumentumot küldenek, amelyben pontról pontra cáfolják a vádakat. A fő feladat azonban nem a védekezés, hanem a jövőről való gondolkodás – emelte ki.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 186
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük