Bokaszint alatt a Fidesz! – Én szégyellem magam amiatt ahogyan megalázkodik a Néppártnak


Novák Katalin és Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz XXVII., tisztújító kongresszusán 2017. november - Fotó: MNO
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Pedig nem is vagyok kormánypárti.

Már az bohózat, hogy a Néppárt felfüggesztette 190-3 arányban a Fidesz néppárti tagságát mégis győztünk, ugyanis, ezt mi akartuk, még akkor is ha küldtek. De mi akartuk! Még akkor is ha ők döntöttek.Amikor Orbán megtartotta a döntésről a sajtótájékoztatóját azt hittem maradtak tagok. Komolyan úgy meghajlította a valóságot, hogy bizonyos voltam benne, hogy a Néppárt behódolt neki. Aztán elolvastam a híreket, na meg Manfred Weber nyilatkozatát. Rég történt ilyen, de bedőltem Orbánnak. Komolyan azt hittem első pillanatra, hogy megúszta.

De ahogy egyre megyünk előre úgy egyre inkább megalázó és szánalmas az a vergődés amit a Fidesz művel. Egyre mélyebbre ássa magát.

Most a Fidesz egyik bölcse Novák Katalin (sic) most 130 oldalas magyarázkodó levelet ír a Néppártnak, amiben a Fidesz megpróbálja magyarázni a magyarázhatatlant.

A cél ezzel nem a védekezés, hanem a gondolkodás a jövőről – mondja Novák Katalin Emmi-államtitkár.

Az alelnök úgy fogalmazott, az Európai Néppárt vizsgálata alatt Magyarország célja, hogy eloszlassa “az álhíreken alapuló legendákat”, amelyeket Magyarországról szőnek, ezért első lépésként a néppárt által létrehozott, három EPP-képviselő alkotta “bölcsek tanácsának” egy 130 oldalas dokumentumot küldenek, amelyben pontról pontra cáfolják a vádakat. A fő feladat azonban nem a védekezés, hanem a jövőről való gondolkodás – emelte ki.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük