A világ talán legviccesebb képe látott napvilágot a Fidesz egyik “bölcséről”


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 159
    Shares

Nos, nem tisztem másokat kinézete miatt szapulni, sőt nem is fogom!

Én is van, hogy elhanyagolom az arcszőrzetem, főleg mikor valami nagyobb írásműbe vetem bele magam. De hogy is fogalmazzak… fontos az összhatás, na!

A lényeg nem is önmagában a fotóban van, hanem abban a népi megfigyelésben, hogy a zsenit és az örültet időnként csak egy hajszál választja el egymástól.

Ez a kép azért is vicces, mert ugye a Néppárt által felállított vizsgálóbizottság, melyet melyet Bölcsek Tanácsának neveznek mintájára a Fidesz is felállította a maga által kinevezett Bölcsek Tanácsát.

Kérdés persze a zseni, a bölcs meg a … Szájjer József esete:Figyelem ez pusztán humor! Szájer úrnak pedig sok sikert kívánunk ahhoz, hogy kimagyarázza a magyarázhatatlant.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 159
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük