Márki-Zay Péter kegyetlenül megsorozta Orbánt – lealázta a magyar miniszterelnököt a vidéki polgármester


Márki-Zay Péter Fotó: Nyugat.hu
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

ORBÁN NÉHÁNY NAPJA KONZERVATÍV KERESZTÉNY IRÁNYULTSÁGÚNAK NEVEZTE A FIDESZT…

…miközben személyes sajtósa (Kaminsky Fanni) piálással, pornóval és szifilisszel igyekszik a vásárhelyi embereket szórakoztatni, bulvárlapjában a cikkek között hazugságok megosztásával (mint amilyen a fideszes lakásmutyi vagy a honvédelmi fejlesztések késlekedésének rám hárítása volt).

A piálásról, párjuk ágybeli viselkedéséről és pornófogyasztásról ír a fideszes bulvárlap, kankós és szifiliszes betegekről beszél az egyik fideszes képviselő, kocsmázik a másik, konyhatündér a harmadik. Az első szám címlapján egy negyedik kolbászáról számoltak be, miközben két további képviselő a közgyűlésen fantáziál Simicska zacskójának fogdosásáról vagy a közösségi médiában a sajtreszelővel történő élvezkedésről.Még ha a lopást, a KGB-s és iszlamista kapcsolatokat leszámítom is, felmerül a kérdés, hogy Orbán MIT ÉRT KONZERVATÍV ÉS KERESZTÉNY ÉRTÉKRENDEN?

Számunkra, mint konzervatív, jobboldali, keresztény emberek számára TELJESEN VÁLLALHATATLAN lett a Fidesz – és sajnos nem a mi “készülékünkben van a hiba”…


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük