Márki-Zay Péter Fotó: Nyugat.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

ORBÁN NÉHÁNY NAPJA KONZERVATÍV KERESZTÉNY IRÁNYULTSÁGÚNAK NEVEZTE A FIDESZT…

…miközben személyes sajtósa (Kaminsky Fanni) piálással, pornóval és szifilisszel igyekszik a vásárhelyi embereket szórakoztatni, bulvárlapjában a cikkek között hazugságok megosztásával (mint amilyen a fideszes lakásmutyi vagy a honvédelmi fejlesztések késlekedésének rám hárítása volt).

A piálásról, párjuk ágybeli viselkedéséről és pornófogyasztásról ír a fideszes bulvárlap, kankós és szifiliszes betegekről beszél az egyik fideszes képviselő, kocsmázik a másik, konyhatündér a harmadik. Az első szám címlapján egy negyedik kolbászáról számoltak be, miközben két további képviselő a közgyűlésen fantáziál Simicska zacskójának fogdosásáról vagy a közösségi médiában a sajtreszelővel történő élvezkedésről.

Még ha a lopást, a KGB-s és iszlamista kapcsolatokat leszámítom is, felmerül a kérdés, hogy Orbán MIT ÉRT KONZERVATÍV ÉS KERESZTÉNY ÉRTÉKRENDEN?

Számunkra, mint konzervatív, jobboldali, keresztény emberek számára TELJESEN VÁLLALHATATLAN lett a Fidesz – és sajnos nem a mi “készülékünkben van a hiba”…


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: