Kálmán Olga bizonyítékokat mutatott be a Fidesz kormány “bűneiről” melyek alapján könnyen ítélhet a néppárt vizsgálóbizottság


Kálmán Olga - Fotó: Google News
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 5.6K
    Shares

Nem akármilyen írást tett közzé közszereplői oldalán a neves újságíró Kálmán Olga. Írásában ismét kőkemény kérdéseket tett fel.

Azt gondolom, aki elolvassa Kálmán Olga írását azonnal tudja is rá a válaszokat. Azonban nem az a kérdés, hogy bármely magyar állampolgár tudja-e a valóságot, hanem az, hogy az Európai Néppárt (EPP) vizsgálóbizottsága is tudja-e a helyes válaszokat. Kálmán Olga ugyanis feltette a helyes kérdéseket, melyekben azt gondolom benne vannak a válaszok is.

Ha pedig a vizsgálat tisztességes, nos ezeknek a bizonyítékoknak a tükrében borítékolható az ítélet, már ha a politika nem szól közbe.

Mint az újságíró fogalmaz: Bölcsek tanácsa vizsgálja a magyarországi jogállamiság helyzetét, a vizsgálat idejére felfüggesztik a Fidesz néppárti tagságát. – eddig a hír, ezt követően jöhetnek a kérdéseink:

1. Vizsgálni kell azt, hogy tele volt-e Magyarország a kormány/Fidesz EU-Soros-Junker-Brüsszel- ellenes plakátjaival?

2. Vizsgálni kell azt, hogy a választásokhoz közeledve enyhén lejt a pálya azáltal, hogy „kormányzati tájékoztatás” címszó alatt közpénzből azt plakátol ki a Fidesz amit csak akar, az ellenzék pedig labdába sem rúghat a plakát piacon?3. Vizsgálni kell azt, hogy a választásokhoz közeledve enyhén lejt a pálya azáltal, hogy „kormányzati tájékoztatás” címszó alatt közpénzből annyi levelet küld a Fidesz a választóknak, amennyit csak akar?

4. Vizsgálni kell azt, hogy sérül-e a sajtószabadság azáltal, hogy csaknem 500 médium került a Fidesz fennhatósága alá?

5., 6., ….100. Vizsgálni kell azt, hogyan nevezik ki Magyarországon a legfőbb ügyészt, médiahatóság vezetőjét, ÁSZ elnökét, alkotmánybírókat, bírókat………..CEU, MTA, civilek, nemzeti dohányboltok, földbérletek, vejem, szomszédom, barátom csodálatos tehetsége – nem irigylem a néppárti bölcsek tanácsát!

Ebbe bele fognak őszülni.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 5.6K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük