Kálmán Olga bizonyítékokat mutatott be a Fidesz kormány “bűneiről” melyek alapján könnyen ítélhet a néppárt vizsgálóbizottság


Kálmán Olga - Fotó: Google News
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 5.6K

Nem akármilyen írást tett közzé közszereplői oldalán a neves újságíró Kálmán Olga. Írásában ismét kőkemény kérdéseket tett fel.

Azt gondolom, aki elolvassa Kálmán Olga írását azonnal tudja is rá a válaszokat. Azonban nem az a kérdés, hogy bármely magyar állampolgár tudja-e a valóságot, hanem az, hogy az Európai Néppárt (EPP) vizsgálóbizottsága is tudja-e a helyes válaszokat. Kálmán Olga ugyanis feltette a helyes kérdéseket, melyekben azt gondolom benne vannak a válaszok is.

Ha pedig a vizsgálat tisztességes, nos ezeknek a bizonyítékoknak a tükrében borítékolható az ítélet, már ha a politika nem szól közbe.

Mint az újságíró fogalmaz: Bölcsek tanácsa vizsgálja a magyarországi jogállamiság helyzetét, a vizsgálat idejére felfüggesztik a Fidesz néppárti tagságát. – eddig a hír, ezt követően jöhetnek a kérdéseink:

1. Vizsgálni kell azt, hogy tele volt-e Magyarország a kormány/Fidesz EU-Soros-Junker-Brüsszel- ellenes plakátjaival?

2. Vizsgálni kell azt, hogy a választásokhoz közeledve enyhén lejt a pálya azáltal, hogy „kormányzati tájékoztatás” címszó alatt közpénzből azt plakátol ki a Fidesz amit csak akar, az ellenzék pedig labdába sem rúghat a plakát piacon?

3. Vizsgálni kell azt, hogy a választásokhoz közeledve enyhén lejt a pálya azáltal, hogy „kormányzati tájékoztatás” címszó alatt közpénzből annyi levelet küld a Fidesz a választóknak, amennyit csak akar?

4. Vizsgálni kell azt, hogy sérül-e a sajtószabadság azáltal, hogy csaknem 500 médium került a Fidesz fennhatósága alá?

5., 6., ….100. Vizsgálni kell azt, hogyan nevezik ki Magyarországon a legfőbb ügyészt, médiahatóság vezetőjét, ÁSZ elnökét, alkotmánybírókat, bírókat………..CEU, MTA, civilek, nemzeti dohányboltok, földbérletek, vejem, szomszédom, barátom csodálatos tehetsége – nem irigylem a néppárti bölcsek tanácsát!Ebbe bele fognak őszülni.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 5.6K
  • 5.6K
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük