Megszólalt Baló György családja – az is kiderült, mikor lesz a temetés


Budapest, 2017. október 26. A magyar sajtó kategóriában Prima Primissima-díjra jelölt Baló György szerkesztõ Budapesten 2017. október 26-án. MTI Fotó: Czimbal Gyula
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 215

A néhai újságíró géniusz, akitől politikai oldaltól függetlenül rettegtek és tisztelték szörnyű űrt hagyott maga után a magyar demokratikus nyilvánosságban.

A gyászoló család az alábbiakat jelezte közleményében a társadalomnak és Baló György tisztelőinek:,,Volt emberek.
Ha nincsenek is, vannak még. Csodák.
Nem téve semmit, nem akarva semmit,
hatnak tovább.”
(Kosztolányi Dezső)

Családja és barátai március 30-án, 14 órától búcsúznak Baló Györgytől a Farkasréti Temetőben.

Az esemény nem sajtónyilvános, de szeretettel várjuk azokat, akik az elhunytat tisztelték és szerették, ezért kegyeletüket le kívánják róni. Kérjük, hogy senki ne készítsen kép- vagy hangfelvételt, a média számára képes összefoglalót teszünk elérhetővé.

Köszönjük, hogy ahogy eddig, úgy ezek után is tiszteletben tartják fájdalmunkat és lehetővé teszik az elhunythoz méltó, bennsőséges búcsúzást.

Kérjük a búcsúzni vágyókat, hogy csak egy szál virágot hozzanak, a csokorra vagy koszorúra szánt összeggel ajándékozzanak meg nehéz sorsú családokat vagy nemes célú szervezeteket.
Köszönettel és tisztelettel,

A gyászoló családTégy a kormánypropaganda ellen:
  • 215
  • 215
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük