Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem mondom, hogy nincs abban igazság, ami probléma, azonban az is tény, hogy végre valahára úgy néz ki egymásra talál az ellenzék és egy egységes tömbként készül fellépni az őszi önkormányzati választáson a Fidesz ellen. Ha pedig létrejön ez a tömb, nincs az az agymosó kampány, ami hatalomban tarthatja Tarlós Istvánt.

Mégis a Magyar Liberális Párt bejelentette, hogy a Magyar Liberális Párt a továbbiakban sem tud elképzelni semmilyen választási együttműködést a Jobbikkal.

Az elvi álláspontot megértem, de az, hogy egy ilyen helyzetben egy súlytalan párt elkezdjen kiszavazó show-t játszani az mégis csak túlzás. Én sem szeretem a Jobbikot, szerintem is egy virtigli antiszemita és rasszista párt volt korábban. Egyvalami azonban még ennél is biztosabb, mindennek vége lehet ha még 5 évig Tarlós irányítja a Fővárost.

Szerintem ebben a helyzetben sokkal fontosabb cél a teljes körű összefogás annál, mint hogy a támogatottság nélkül bejelentkező önjelölt Liberálisoknak éppen milyen elvi kifogásaik vannak. Ennél már csak tragikusabb az, hogy szerintem ez a bejelentés semmi másról csak arról, hogy még 5 percen át a Liberálisokról beszélgessünk.

Céljuk elérése érdekében a Liberálisok aláírásgyűjtésbe is kezdenek, melyhez való csatlakozásra felszólították Karácsony Gergelyt és az őt támogató pártokat.

Őszintén, nem tartom elfogadhatónak a kirekesztés és a rasszizmus semmilyen formáját. Az is tény, hogy a nagy népnemzeti Jobbik sem a szívem csücske, de az is tény, nélkülük nem biztos, hogy legyőzhető a Fidesz. Márpedig ennél fontosabb cél nincs.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: