Elcsalják az EP választásokat? – Döbbenetes információk láttak napvilágot


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 581

A Demokratikus Koalíció szerint akár a választások tudatos elcsalására készülhetnek bizonyos csoportok. Vadai Ágnes DK-s országgyűlési képviselő szerint a veszély igen komoly.

Az európai parlamenti választások kapcsán a FireEye kiberbiztonsági cég bizonyítékot talált arra, hogy orosz hackerek az európai parlamenti választások megtámadására készülnek.A cég beszámolója szerint az ATP28 néven ismert államilag is támogatott hackercsoportnak is köze volt a 2016-os amerikai elnökválasztás meghackeléséhez.

A Demokratikus Koalíció már azt is aggályosnak tartotta, hogy Orbán és legfőbb szövetségese Putyin a Nemzetközi Beruházási Bankkal egy – gyaníthatóan – orosz hírszerzőt és kollégáit ellenőrzés nélkül telepítik be Budapestre.

Európai magyarként pedig különösen felháborítónak tartjuk, hogy az orosz kémek után már orosz hackerek is veszélyeztethetik Magyarországot és Európát.

Az igazi hazafiak tiltakoznak az ellen, hogy meghamisítsák a választók akaratát, és kiszolgáltassák Magyarországot és vele Európát Orbánnak és Putyinnak.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 581
  • 581
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük