Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció szerint akár a választások tudatos elcsalására készülhetnek bizonyos csoportok. Vadai Ágnes DK-s országgyűlési képviselő szerint a veszély igen komoly.

Az európai parlamenti választások kapcsán a FireEye kiberbiztonsági cég bizonyítékot talált arra, hogy orosz hackerek az európai parlamenti választások megtámadására készülnek.

A cég beszámolója szerint az ATP28 néven ismert államilag is támogatott hackercsoportnak is köze volt a 2016-os amerikai elnökválasztás meghackeléséhez.

A Demokratikus Koalíció már azt is aggályosnak tartotta, hogy Orbán és legfőbb szövetségese Putyin a Nemzetközi Beruházási Bankkal egy – gyaníthatóan – orosz hírszerzőt és kollégáit ellenőrzés nélkül telepítik be Budapestre.

Európai magyarként pedig különösen felháborítónak tartjuk, hogy az orosz kémek után már orosz hackerek is veszélyeztethetik Magyarországot és Európát.

Az igazi hazafiak tiltakoznak az ellen, hogy meghamisítsák a választók akaratát, és kiszolgáltassák Magyarországot és vele Európát Orbánnak és Putyinnak.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: