Fotó: ABCNews
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nyílt levél a Fideszesekhez!
Kedves Fideszes polgárok! Ma bebizonyult, több mint 100 párt szavazta meg a Fidesz felfüggesztését, csak 3 maradt vele. Ez a három erősen jobboldali antiszemita, nacionalista. Orbán megbukott!

Egoizmusa miatt nem ismeri el a bukást, hanem ezt is Soros Györgyre keni. Itt az ideje, hogy felébredj! Orbán Viktor, aki saját magát választotta miniszternek, elárulta az országot és a magyar embereket.

Mit gondolnak most a Magyarokról az EU-ban? Hogy agymosott, sötétben élők vagyunk! Ez 2/3 részben igaz. Ezek sajnos a rendszerváltásnál nem tudták agyukat átkapcsolni a kommunizmusról a liberalizmusra, ezért van 2/3 az országban, meg persze a krumpliért, aminek ára duplája lett, a cafetéria miatt, amit eltörölték, meg 10köbméter fa miatt. Ezért tartunk itt. Romokban az egészségügy, az oktatás, a szabad média, több külföldi dolgozik Magyarországon, mint magyar!

Orbán több ezer migránst engedett be hazánkba. Bevezette a rabszolgatörvényt, ami a fideszes nyugdíjasokat, akik 300 ezer forinton felül keresnek, nem érdekük, továbbá betiltotta a hajléktalanságot, mint Rákosi. Elüldözte a CEU-t, és amikor most szarban van, egyből mondta, hogy maradni fog! Orbán egy kétszínű politikus, egy napraforgó. Mindig arra fordul, ahol éri a nap! Még egy fasiszta pártal is össze állt! 160 ezer forintot keres egy tűzoltó, még egy Fideszes politikus egymillión felül, úgy, hogy csak szavazni megy be.

És akkor még a rokkantakról nem beszéltünk, a kilakoltatott tízezrekről, és a kiszolgált éhbérért dolgozó munkásokról sem.
Államosítják a Magyar Tudományos Akadémiát…
Ideje felébredned a sötétségből!
100+ párt van Orbán ellen!

Nem soros, nem Brüsszel, hanem Orbán nacionalizmusa miatt tartunk itt, ami miatt kettészakad az ország az értelmiségre és a Fideszes provokátorokra.

Kedves Fideszes társam, ébredj fel. Üdvözöllek a való világban. Ne Orbán mellett állj ki, hanem a Magyarság mellet, a hazádért, a jövődért, a jövőnkért!

Tisztelettel, egy diák.

Forrás: Facebook

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: