Újabb nem várt, kemény lépés érkezett a Néppárttól – ezzel a lépéssel végleg földbe döngölték Orbánt


Manfred Weber és Orbán Viktor - Fotó: MTI
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 1.2K

Gyakorlatilag megbukott Orbán.

Elindult a magyar közéletben egy furcsa vita, aminek az alapja egy hazugságspirál. Orbán Viktor furcsa hazudozásba kezdett a Néppárti tárgyalás után – melynek az volt a tétje, hogy kizárják-e Orbánékat az Európai Unió legerősebb pártjából – melyről Orbán azt mondta, a Fidesz önként szünetelteti a tagságát, amíg egy három tagú bizottság nem dönt arról, hogy mi a végeredménye a vitának.

Az ellenzéki sajtó és politikusok ellenben azt mondták, hogy a Néppárt megfenyítette a Fideszt, ideglenesen felfüggesztette a Fidesz tagságát ameddig a bizottság dönt a végleges kizárásról.

Na érezzük, hogy valami itt nem stimmel, valaki hazudik. Hogy pontosan mi is az események láncolata egy kép barmi érzékletesen bemutatja:

Persze itthon elhitethette volna a híveivel Orbán, hogy mennyire kemény volt, de ezúttal közbeszólt az EPP.

“A felfüggesztés azt jelenti, hogy minden jogodat elveszíted a párt testületeiben. Ez volt a politikai gyűlés világos döntése,” mondta a Népszavának Manfred Weber. A lap arra kérdezett rá, hogy az Európai Néppárt csúcsjelöltje hogyan kommentálná a Fidesz narratíváját, miszerint “őket nem lehet kizárni, felfüggeszteni, saját maguk döntöttek így.”

13 tagpártunk kérte, hogy tegyük világossá a külvilág számára: az EPP az értékek pártja. Nem tudom befolyásolni azt, hogy ezt ki hogyan kommunikálja. Mindenki úgy magyarázza, ahogy akarja.

190-3

Ebben az arányban döntöttek. Ezen nincs mit magyarázni


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 1.2K
  • 1.2K
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük