Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mi történt az európai jobboldal, az Európai Néppárt Fideszt felfüggesztő ülése ELŐTT?
Orbán és tolvaj bandája a sajátjait, a saját családját, párt családját szidta, ekézte, hülyézte hetekig, hónapokig.

Gondoljátok el, ha tavaly januárban megjelentetett volna X megyei Fidesz/Mszp/Jobbik/LMP száz plakátot az adott megyében, hogy Orbán/Karácsony/Vona/SzélBetti csúnya, rossz ember!

Mindenki joggal várta volna el, hogy az adott párt, az adott megye bolondjait kivagja, hiszen saját (párt) családját nem szidja senki. Pláne nem nyilvánosan.

Pedig itt ez történt, csak nem Magyarország egyik megyéjében, pár száz kilométerre a fővárostól, hanem az Európai Unió egyik tagállamában, 1.500 km-re a fővárostól.

Tehát még elegánsan is vágták ki Orbánt és a Fideszt, mint a macskát.

Másrészt!

Másrészt, amikor ide jött az új csúcsjelölt és Orbánék hülyének nézték, hiszen azt ígérték, hogy a mocskos plakátjaikat leszedik március 15-ig mindenhonnan, ehhez képest csak a repülőtéri gyorsforgalmi útról szedték le. Nos, Manfréd Weber nem hülye, ráadásul csapata, stábja is van.

Én csak egy mezei kis képviselő voltam, de ha delegáció tagjaként utaztam valahová, akkor 999 oldalas felkészítő anyagot kaptunk mindig az Országgyűlés Külügyi Hivatalától a programról, a célország politikai térképéről, a leendő tárgyaló partnerek életútjáról, nyilatkozataikról. Stb.

Ezt, legkésőbb, a repülőn át tudtam olvasni. Majd érkezéskor a helyi nagykövetünk, vagy illetékes attasé, titkár gyors tájékoztatást adott még aktuális tudnivalókról, illetve átadott 3-5 oldal felkészítőt, amit gyorsan át tudtam futni még akkor is, ha aznap volt a tárgyalások nagy része.

És én csak egy 23.

segédalatét voltam közepes angol, gyenge német, orosz és még gyengébb török nyelvismerettel, kínai 50 protokoll szavas tudással.

Nos, Manfréd Weber meg a csúcsjelölt. Ha én kaptam ilyen felkészítőt, fotókkal, akkor ő pláne, többet is. Tehát úgy nézték hülyének, hogy tudták, hogy mindent tud.

Ez a 190:3 arányú felfüggesztés volt a minimum.

És ne feledjük egy felfüggesztett pártra szavazni olyan felesleges, mint döglött dakota lovat felnyergelni, vagy sz*retkezés után óv*zert húzni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: