Puzsér megint önmagából kivetkőzve őrjöngött – most a Momentumba állt bele az önjelölt főpolgármester aspiráns


Puzsér Róbert - Fotó: Port.hu
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A fő kérdés mégiscsak az, hogy meddig hagyjuk az ámokfutását az ellenzéki oldalon a volt RTL-es celebenek?

Azt gondolom a Momentum egy nagyon normális hozzáállást tanusított, amikor azt nyilatkozták, hogy nem állítanak önálló főpolgármester jelöltet és elfogadják a megrendezendő előválasztás végeredményét. Nyílván ebben benne van, hogy az előválasztáson nem támogatnak senkit, de a közösen megválasztott jelölt mögé zokszó nélkül beállnak.Ez egy nagyon normális hozzáállás volt a Momentumtól. Azonban a pártnak ez a húzása kicsapta a biztosítékot az önjelölt Puzsérnál. Nyilván elvárta volna, hogy a Momentum támogassa a jelöltségét, azonban hoppon maradt. Több esze van annál a Momentumnak.

A csalódott Puzsér ismét örjöngésbe kezdett a közéletben, melynek éppen emiatt új célpontja a Momentum. Kirohanásában a celeb-politikus így fogalmaz:

Mit gondolnak ezek valójában?

Mi szükség van Momentumra Magyarországon?

Az előválasztást nélkülük is megrendezik, és az a személy indul Tarlós István ellen, aki megnyeri a folyamatot. A Momentum mit keres a politikában ezek után? Semmilyen dilemmában nem hajlandóak dönteni, és még ők akarnak várost, vagy országot vezetni!?

A Népszava kérdésére, hogy ezek után örömmel fogadná-e, ha a Momentum támogatná, azt mondta: egyértelműen nem.
Ha Fekete Pákó nyeri az előválasztást, akkor mögé állnának be? Viccnek is rossz ez a Momentum, ők tényleg egy párt?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük