Durva és piszok mód ordenáré vicc terjed Orbán Viktorról – mégis 10 pontos a történet


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.1K

Bevallom őszintén néha a durva humor is tud nagyon találó és pontos lenni.

Elsőre bevallom a mélyproli jött elő belőlem, amikor megláttam ezt a képet és felröhögtem. Tovább is görgettem a facebookomon, azután nem hagyott nyugodni a kép.Mert bármennyire alpári is, minden benne van. Tökéletesen és pontosan leírja azt, ki is pontosan az Orbán Viktor és mi az ő politikája. Az ablakon bekandikálás Töröcsik Marihoz, a kormány – családszaporító kampánya – minden.

Mert soha nem az a lényeg, hogy problémákat kezeljünk. Mindig és minden pillanatban arccal előre a szavazatokért. Hé! Ez a fickó az a KISZ-es-ből lett vadliberális, hogy utána keresztény konzervatív legyen, majd illiberális és végül szélsőséges Európaellenes.

Ugyan min lepődünk még meg. Mégis, talán sokan elhiszik a rezsicsökkentést, a migránsozást vagy az új családbarát programot, ahol konzultációval és nem léterő kedvezményekkel, na meg olyan autókkal amelyekre fel kell matricáznia a tulajdonosainak a kormánypropagandát, ahelyett, hogy a valós problémákat oldaná meg a kormány. Tudom, unalmas, de egészségügy, oktatás… nem sorolom.

Szóval ebben a képben minden benne van. Alpári? Igen! De elgondolkodtató

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.1K
  • 1.1K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük