Döbbenetes dolog történt: Orbán miatt vegzálják a külföldre utazó magyarokat


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 971
    Shares

Döbbenet!

Az idők folyamán mindig is megbecsült európai nép volt a magyar, most azonban eljutottunk oda, hogy miniszterelnökünk miatt nem csak Európa szégyenpadjára kerültünk, de meg is utáltak bennünket magyarokat Európában.

Ebben a fenti mondatban az a tragédia, hogy semmi, de semmi túlzás nincsen. Ugyanis döbbenetes eseménysorok indultak útjára és komoly erő kell ennek megállítására, mert ha egyszer ez elindul, bizony nem lesz vége.

Bécsben ugyanis kipécézték az osztrákok a magyar rendászdámú autókat. No nem a hatóságok – sokkal rosszabb a helyzet, a bécsi polgárok.

Magyarország, lépj ki azonnal az EU-ból! Nem fogsz hiányozni.„Bécsben a magyar rendszámú autókra teszik ki osztrákok” – ezzel a kommentárral kapta a képeket a 24.hu. A második üzenet a következő magyarra fordítva:

 „Bassza meg Orbán”.

Úgy néz ki, eljött a pillanat, amikor visszaüt ránk Orbán politikája. Elég erős üzenetet kell küldenünk Európának a mostani választásokon. Mi nem Orbán népe vagyunk!

Forrás: 24.hu/BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 971
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük