Döbbenetes dolog történt: Orbán miatt vegzálják a külföldre utazó magyarokat


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 971

Döbbenet!

Az idők folyamán mindig is megbecsült európai nép volt a magyar, most azonban eljutottunk oda, hogy miniszterelnökünk miatt nem csak Európa szégyenpadjára kerültünk, de meg is utáltak bennünket magyarokat Európában.

Ebben a fenti mondatban az a tragédia, hogy semmi, de semmi túlzás nincsen. Ugyanis döbbenetes eseménysorok indultak útjára és komoly erő kell ennek megállítására, mert ha egyszer ez elindul, bizony nem lesz vége.

Bécsben ugyanis kipécézték az osztrákok a magyar rendászdámú autókat. No nem a hatóságok – sokkal rosszabb a helyzet, a bécsi polgárok.

Magyarország, lépj ki azonnal az EU-ból! Nem fogsz hiányozni.

„Bécsben a magyar rendszámú autókra teszik ki osztrákok” – ezzel a kommentárral kapta a képeket a 24.hu. A második üzenet a következő magyarra fordítva:

 „Bassza meg Orbán”.

Úgy néz ki, eljött a pillanat, amikor visszaüt ránk Orbán politikája. Elég erős üzenetet kell küldenünk Európának a mostani választásokon. Mi nem Orbán népe vagyunk!Forrás: 24.hu/BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 971
  • 971
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük