Durván beleállt az MSZP a Fideszbe – Ön szerint igaza van a szociknak ebben az ügyben?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 220

A Magyar Szocialista Párt nekiment a nagyobbik kormánypátnak.

A szocik szerint ugyanis a Fidesz úgy viselkedik, mint a legaljasabb multi: megfélemlítéssel hallgattatja el a munkavállalóit.

A párt szerint az Orbán-kormány a hatalmával visszaélve, megfélemlítéssel, törvénytelenül betiltotta a tanárok szolidaritási sztrájkját. A Fidesz ezzel ismét üzent minden munkavállalónak: csak csendben robotoljanak és ne is próbáljanak meg kiállni magukért és másokért.

Kuss van!

A Fidesz ezzel a lépésével sárba tiporja a munkavállalók jogait és már a látszatra sem ad. Eddig a dolgozók jogaiért kiálló országgyűlési képviselőket büntette halomra jogtalanul, most pedig Magyarország törvényeit semmibe véve betiltja a dolgozók sztrájkját.

Meg kell erősíteni a munkavállalók jogait! Ezt a célt tűzi ki az MSZP Haza, Szeretet, Európa! programja, mert Orbánnal szemben európai szinten kell kiállni a dolgozókért.

Ezért van szükség egy egységes Európai Munka Törvénykönyvre, amely garantálja a sztrájkjogot és megvédi a munkavállalókat az olyan kizsákmányoló törvényekkel szemben, mint a rabszolgatörvény.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 220
  • 220
    Shares

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük