Nem bírod ki röhögés nélkül – elkészült minden idők legviccesebb videója a Fideszről, szem nem marad szárazon


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 960
    Shares

Vannak ekkora marhák és marharépák?

Bizony vannak. Arról van szó, hogy a hatalom birtokosai folyamatosan elhiszik magukat. Elhiszik, hogy nem isteni szerencse az, hogy ott vannak ahol, hanem komolyan megérdemelten feszítenek az elitben.

Nézzük Mészáros Lőrincet. Egy tehetségtelen gázszerelőből lett az ország leggazdagabb embere – persze mindannyian tudjuk, kié a vagyon. De amikor a sajtó kérdezi Lőre báttyánkat, nos akkor ilyen mondatok hagyják el a száját : “Biztos okosabb vagyok mint Mark Zuckerberg” – tehát nem arról van szó, hogy jókor volt jó helyen, hanem a maga tehetségéből jutott oda, ahová.

És ez csak egy példa, ezek tényleg azt hiszik, hogy önmaguk tehetsége vezette őket ki fatornyos faluik és fából ácsolt árnyékszékeik árnyékából. Éppen ezért ezek az emberek olyanok, amilyenek….

Amilyeneknek ebben a videóban látjuk őket. Bevallom, az elmúlt évek legjobb összeállítása arról, milyen is valójában a NER elit. Lesz itt mindenki: Lőre, Németh Szilárd és még sokan mások a Nemzeti Válogatottból:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 960
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük