Ezen besírsz, ilyen nincs: Hebegett-habogott Áder János és Kövér László mikor hirtelen odalépett hozzájuk a semmiből az ellenzéki Tordai Bence


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 355
    Shares

Ilyen jeleneteket ritkán látunk!

Annak idején a mindenható római császárok mögött a legendárium szerint mindig lépdelt egy szolga, aki azt mormolta: “nem vagy isten, te is csak egy ember vagy”. Ennek oka pedig az volt, hogy a mérhetetlen hatalom birtokosait továbbra is a földön tartsa.

A Fidesznél valószínűleg épp fordítva van. Szerintem van egy megbízott testőr, aki mögöttük lépdel és azt mormolja: “Te nem vagy egy átlag ember, te mindenható vagy. Fideszes vagy, mindent megtehetsz”.

Más magyarázata nincs annak a komikus jelenetnek ami ma lezajlott a parlamentben. Ezek az emberek annyira elszakadtak a valóságtól, hogy nem tudták mit kezdjenek azzal a hétköznapi szituációval, amikor Áder Jánost és Kövér Lászlót nemes egyszerűséggel csak úgy megszólította a párbeszéd képviselője, Tordai Bence.

Az normális, hogy nem a szívük csücske a képviselő, de hogy ne tudjanak mit kezdeni a szituációval… Ha láttál már kellemetlenebbül feszengeni pártkatonákat, az nem a valóság. Ez viszont az:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 355
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük