Ezen besírsz, ilyen nincs: Hebegett-habogott Áder János és Kövér László mikor hirtelen odalépett hozzájuk a semmiből az ellenzéki Tordai Bence


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ilyen jeleneteket ritkán látunk!

Annak idején a mindenható római császárok mögött a legendárium szerint mindig lépdelt egy szolga, aki azt mormolta: “nem vagy isten, te is csak egy ember vagy”. Ennek oka pedig az volt, hogy a mérhetetlen hatalom birtokosait továbbra is a földön tartsa.A Fidesznél valószínűleg épp fordítva van. Szerintem van egy megbízott testőr, aki mögöttük lépdel és azt mormolja: “Te nem vagy egy átlag ember, te mindenható vagy. Fideszes vagy, mindent megtehetsz”.

Más magyarázata nincs annak a komikus jelenetnek ami ma lezajlott a parlamentben. Ezek az emberek annyira elszakadtak a valóságtól, hogy nem tudták mit kezdjenek azzal a hétköznapi szituációval, amikor Áder Jánost és Kövér Lászlót nemes egyszerűséggel csak úgy megszólította a párbeszéd képviselője, Tordai Bence.

Az normális, hogy nem a szívük csücske a képviselő, de hogy ne tudjanak mit kezdeni a szituációval… Ha láttál már kellemetlenebbül feszengeni pártkatonákat, az nem a valóság. Ez viszont az:


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük