A közismert magyar színész a nyílt utcán ütlegelt egy férfit – ezrek követhetnék a példáját


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 385

Botrány is lehetett volna az ütésváltásból, de mi beleállunk, nagyon nagy tisztelet jár neki.

Az ATV-ben mesélte el Nagy Ervin, a közismert színész, hogy a nyílt színen esett neki egy férfinek a Katona József színház előtt. Nem valami jelenetről van szó. Ez a rideg valóság. Persze az erőszak minden formáját elítélem, mégis azt kell mondanom, tökös volt a színész.A színház előtt egy férfi lökött fel egy nőt és annak 6 éves gyerekét. Nagy Ervin végignézte ezt a jelenetet, majd odalépett a férfihez és elmagyarázta neki, miért nem kellett volna ezt tennie.

A férfi válaszként torkon vágta, Nagy Ervin erre pedig ellátta a baját

– mesélte a színész a Krizshow adásában.

Nagy Ervin

“Még dolgom van az életben azzal, hogy a bennem felgyülemlett feszültséget jól adjam ki magamból. Most felrugdaltam valakit, mert fellökött egy gyereket meg egy nőt. Vagy tizenkétszer belerúgtam” – idézte a színész szavait a Bors
– Mindig védem az igazságot, ha kell, verekszem érte az utcán. Már nincs mitől félnem, nem nyelek. A gyerekeknek is meg kell tanítani, hogy ne lavírozzanak az életben, hanem álljanak ki magukért – nyilatkozta Ervin, hozzátéve: kellene egyfajta józanság, mértéktartás, ez benne nem feltétlenül van meg.

 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 385
  • 385
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük