Rárontottak a rendőrök a DK politikusára – vannak jelek… (videóval)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 711
    Shares

Ugye senki nem gondolta, hogy őfelsége eltűri a felségsértést.

A Demokratikus Koalíció szóvivőjét eljárás alá vonták a rendőrök. A vád, felségsértés – viccet félre téve ezeket a képsorokat látva ezen sem lepődnénk meg, de a látszatra azért ennél még jobban adnak:

Rónai Sándor, a DK szóvivője és több DK-s aktivista is a Budai Vár területén várta az Orbán Viktorhoz látogató Manfred Webert, az Európai Néppárt csúcsjelöltjét.

Olyan, papírlapokra írt üzenetekkel várták a néppárti politikust, mint “Ban Fidesz!”, “Make history, not party politics!” vagy ”Weber, Orbán steals from your voters as well”.

A rendőrség azonnal megjelent a DK akcióján és rendőri intézkedésbe kezdtek a DK-sok ellen.

Most már Manfred Weber is tudni fogja, hogy miért csattant fel az ország, amikor Orbán Viktor azt mondta az Európai Parlamentben, hogy “mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk”.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 711
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük