Márki-Zay nekiment az Indexek – tombol az ellenzéki polgármester a portál legutóbbi cikke miatt


2018. február 20. Hódmezővásárhely. dr. Márki-Zay Péter független jelölt lakossági fórumot tart. Fotó: Molnár Ádám
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

 A KORMÁNYKRITIKUS MÉDIA ÚJSÁGÍRÓI SEM MINDIG ELFOGULATLANOK – kezdi írását Márki-Zay.Az általam is rendszeresen olvasott, kiváló Index hírportálon jelent meg egy írás a tegnapi sajtótájékoztatómat követően, melyet akár a lakájmédia is írhatott volna:

– az egész sajtótájékoztató a fideszes korrupcióról szólt, ami alig jelenik meg a cikkben, a cím pedig éppen az ellenkezőjét emeli ki (konkrétan a Nagy Ernő lányához kötődő lakáseladásban valóban nem én, hanem a Fidesz lát korrupciót, ami ha volt is, azt a fideszes vezetés követte el)

– a cikk utolsó bekezdése rendkívül félrevezető: “A polgármester maga is elismerte, hogy a képviselő erkölcsileg kifogásolhatóan járt el, és míg korábban teljes egészében tagadta a történteket, ma már bevallotta, történtek szabálytalanságok.” Én ugyanis soha nem tagadtam, hogy lehettek szabálytalanságok, a vizsgálatok azóta találtak is ilyet. Vallomásról pedig szó sincs, hiszen ezek a szabálytalanságok nem hozzám köthetőek.

A kiváló minőségű és számunkra rendkívül fontos hírportálnak ugyanez a szerkesztője volt az, aki a tavalyi kampányom idején a hírhedten kormánypárti blogstar összevágott videóját minden komment és az érintett reakciója nélkül kitett a hírportálra, ráadásul egy vasárnapon, amikor roppant nehéz bárkit is elérni egy korrekció érdekében.

De emlékezetes a 24.hu azon cikke is, amit egy tragikus ügyben mindössze tanúként meghallgatott nejem felelősségét felvetette, amit a kormánypárti média azután a lejáratásunkra használt fel és osztott meg rendszeresen. Később a cikk szerzőjével beszélgetve kiderült, hogy személyesen nem volt jelen a tárgyaláson, korábban az üggyel nem foglalkozott, állítólag egy illegálisan készült hangfelvételről dolgozott, ugyanakkor a roppant félrevezető cikk hamarabb kinn volt az oldalon, minthogy a felvételt akár egyszer is végighallgathatta volna…
Ahogy már többször jeleztem: ROPPANTUL ALÁBECSÜLNÉNK A MAI PÁRTÁLLAMOT, HA NEM GONDOLNÁNK, HOGY ELLENZÉKI PÁRTOKBAN ÉS KORMÁNYKRITIKUS MÉDIUMOKBAN IS MEGPRÓBÁLHAT EGYESEKET BEFOLYÁSOLNI, és ennek sokkal nagyobb hatása van, mint a szokásos kormánypárti támadásoknak.

Mielőtt még bárki azzal vádolna, hogy nem fogadom el a kritikát, kijelentem, hogy rólam nyugodtan lehet rosszakat írni, politikai oldaltól függetlenül, csak az legyen IGAZ.


Az eredeti Index cikk itt találtható:

Márki-Zay szerint semmi nem utal korrupcióra a lakásvásárlás-botrányban

Semmi jel nem utal korrupcióra Nagy Ernő hódmezővásárhelyi szocialista képviselő lányának lakásügyében – közölte Márki-Zay Péter polgármester az MTI híre szerint. A politikus sajtótájékoztatóján azt mondta, az értékesítés szabályait 2017-ben az előző városvezetés alatt a fideszes többségű közgyűlés állapította meg, és szintén a testület döntött arról hogy más önkormányzati lakáshoz hasonlóan felkínálja az ingatlant a bérlőnek megvételre.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük