Márki-Zay nekiment az Indexek – tombol az ellenzéki polgármester a portál legutóbbi cikke miatt


2018. február 20. Hódmezővásárhely. dr. Márki-Zay Péter független jelölt lakossági fórumot tart. Fotó: Molnár Ádám
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 801
    Shares

 A KORMÁNYKRITIKUS MÉDIA ÚJSÁGÍRÓI SEM MINDIG ELFOGULATLANOK – kezdi írását Márki-Zay.

Az általam is rendszeresen olvasott, kiváló Index hírportálon jelent meg egy írás a tegnapi sajtótájékoztatómat követően, melyet akár a lakájmédia is írhatott volna:

– az egész sajtótájékoztató a fideszes korrupcióról szólt, ami alig jelenik meg a cikkben, a cím pedig éppen az ellenkezőjét emeli ki (konkrétan a Nagy Ernő lányához kötődő lakáseladásban valóban nem én, hanem a Fidesz lát korrupciót, ami ha volt is, azt a fideszes vezetés követte el)

– a cikk utolsó bekezdése rendkívül félrevezető: “A polgármester maga is elismerte, hogy a képviselő erkölcsileg kifogásolhatóan járt el, és míg korábban teljes egészében tagadta a történteket, ma már bevallotta, történtek szabálytalanságok.” Én ugyanis soha nem tagadtam, hogy lehettek szabálytalanságok, a vizsgálatok azóta találtak is ilyet. Vallomásról pedig szó sincs, hiszen ezek a szabálytalanságok nem hozzám köthetőek.

A kiváló minőségű és számunkra rendkívül fontos hírportálnak ugyanez a szerkesztője volt az, aki a tavalyi kampányom idején a hírhedten kormánypárti blogstar összevágott videóját minden komment és az érintett reakciója nélkül kitett a hírportálra, ráadásul egy vasárnapon, amikor roppant nehéz bárkit is elérni egy korrekció érdekében.

De emlékezetes a 24.hu azon cikke is, amit egy tragikus ügyben mindössze tanúként meghallgatott nejem felelősségét felvetette, amit a kormánypárti média azután a lejáratásunkra használt fel és osztott meg rendszeresen. Később a cikk szerzőjével beszélgetve kiderült, hogy személyesen nem volt jelen a tárgyaláson, korábban az üggyel nem foglalkozott, állítólag egy illegálisan készült hangfelvételről dolgozott, ugyanakkor a roppant félrevezető cikk hamarabb kinn volt az oldalon, minthogy a felvételt akár egyszer is végighallgathatta volna…

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Ahogy már többször jeleztem: ROPPANTUL ALÁBECSÜLNÉNK A MAI PÁRTÁLLAMOT, HA NEM GONDOLNÁNK, HOGY ELLENZÉKI PÁRTOKBAN ÉS KORMÁNYKRITIKUS MÉDIUMOKBAN IS MEGPRÓBÁLHAT EGYESEKET BEFOLYÁSOLNI, és ennek sokkal nagyobb hatása van, mint a szokásos kormánypárti támadásoknak.


Mielőtt még bárki azzal vádolna, hogy nem fogadom el a kritikát, kijelentem, hogy rólam nyugodtan lehet rosszakat írni, politikai oldaltól függetlenül, csak az legyen IGAZ.


Az eredeti Index cikk itt találtható:

Márki-Zay szerint semmi nem utal korrupcióra a lakásvásárlás-botrányban

Semmi jel nem utal korrupcióra Nagy Ernő hódmezővásárhelyi szocialista képviselő lányának lakásügyében – közölte Márki-Zay Péter polgármester az MTI híre szerint. A politikus sajtótájékoztatóján azt mondta, az értékesítés szabályait 2017-ben az előző városvezetés alatt a fideszes többségű közgyűlés állapította meg, és szintén a testület döntött arról hogy más önkormányzati lakáshoz hasonlóan felkínálja az ingatlant a bérlőnek megvételre.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 801
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük