2018. február 20. Hódmezővásárhely. dr. Márki-Zay Péter független jelölt lakossági fórumot tart. Fotó: Molnár Ádám
Megosztom másokkal is:
  •  

 A KORMÁNYKRITIKUS MÉDIA ÚJSÁGÍRÓI SEM MINDIG ELFOGULATLANOK – kezdi írását Márki-Zay.

Az általam is rendszeresen olvasott, kiváló Index hírportálon jelent meg egy írás a tegnapi sajtótájékoztatómat követően, melyet akár a lakájmédia is írhatott volna:

– az egész sajtótájékoztató a fideszes korrupcióról szólt, ami alig jelenik meg a cikkben, a cím pedig éppen az ellenkezőjét emeli ki (konkrétan a Nagy Ernő lányához kötődő lakáseladásban valóban nem én, hanem a Fidesz lát korrupciót, ami ha volt is, azt a fideszes vezetés követte el)

– a cikk utolsó bekezdése rendkívül félrevezető: “A polgármester maga is elismerte, hogy a képviselő erkölcsileg kifogásolhatóan járt el, és míg korábban teljes egészében tagadta a történteket, ma már bevallotta, történtek szabálytalanságok.” Én ugyanis soha nem tagadtam, hogy lehettek szabálytalanságok, a vizsgálatok azóta találtak is ilyet. Vallomásról pedig szó sincs, hiszen ezek a szabálytalanságok nem hozzám köthetőek.

A kiváló minőségű és számunkra rendkívül fontos hírportálnak ugyanez a szerkesztője volt az, aki a tavalyi kampányom idején a hírhedten kormánypárti blogstar összevágott videóját minden komment és az érintett reakciója nélkül kitett a hírportálra, ráadásul egy vasárnapon, amikor roppant nehéz bárkit is elérni egy korrekció érdekében.

De emlékezetes a 24.hu azon cikke is, amit egy tragikus ügyben mindössze tanúként meghallgatott nejem felelősségét felvetette, amit a kormánypárti média azután a lejáratásunkra használt fel és osztott meg rendszeresen. Később a cikk szerzőjével beszélgetve kiderült, hogy személyesen nem volt jelen a tárgyaláson, korábban az üggyel nem foglalkozott, állítólag egy illegálisan készült hangfelvételről dolgozott, ugyanakkor a roppant félrevezető cikk hamarabb kinn volt az oldalon, minthogy a felvételt akár egyszer is végighallgathatta volna…

Ahogy már többször jeleztem: ROPPANTUL ALÁBECSÜLNÉNK A MAI PÁRTÁLLAMOT, HA NEM GONDOLNÁNK, HOGY ELLENZÉKI PÁRTOKBAN ÉS KORMÁNYKRITIKUS MÉDIUMOKBAN IS MEGPRÓBÁLHAT EGYESEKET BEFOLYÁSOLNI, és ennek sokkal nagyobb hatása van, mint a szokásos kormánypárti támadásoknak.

Mielőtt még bárki azzal vádolna, hogy nem fogadom el a kritikát, kijelentem, hogy rólam nyugodtan lehet rosszakat írni, politikai oldaltól függetlenül, csak az legyen IGAZ.

Az eredeti Index cikk itt találtható:

https://index.hu/belfold/2019/03/12/marki-zay_szerint_semmi_nem_utal_korrupciora_a_lakasvasarlas-botranyban/?fbclid=IwAR1N1o7mUycu8vgQZ6LyihuG-e2BUVpEzqrXNR2ttkj2MIR1xueXB2VAvGA


Megosztom másokkal is:
  •  

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --