Kunhalmi Ágnes kegyetlenül kiosztotta Manfred Webert – felmosta a padlót az EPP csúcsjelöltjével


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Szedik a Juncker-plakátokat a gyorsforgalmin, hogy ne lássa Manfred Weber, az EPP csúcsjelöltje. Felesleges, mert Webert úgysem érdekli.

Most eljátssza, hogy jobb belátásra akarja bírni Orbánt, pedig ez is csak a pávatánc része, amivel alátámasztják, hogy miért nem kell kizárni a Fideszt a Néppártból.

Orbánék Webert nem teszik plakátra, és nem is támadják, pedig Weber is megszavazta azt a Sargentini-jelentést, amit a Fidesz Magyarország elleni támadásnak tart.Akkor is csak azért támogatta Weber, hogy ne veszítse el az EPP centrista demokrarikus jobbközép szárnyát és ezt Orbánnak előre meg is mondta.

Weber valójában sok dologban egyetért Orbánnal, a Néppárt pedig már rég nem demokratikus, hiszen akkor nem engedte volna, hogy az EU pénzén autoriter állam épüljön Európa közepén.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük