Kunhalmi Ágnes kegyetlenül kiosztotta Manfred Webert – felmosta a padlót az EPP csúcsjelöltjével


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 182
    Shares

Szedik a Juncker-plakátokat a gyorsforgalmin, hogy ne lássa Manfred Weber, az EPP csúcsjelöltje. Felesleges, mert Webert úgysem érdekli.

Most eljátssza, hogy jobb belátásra akarja bírni Orbánt, pedig ez is csak a pávatánc része, amivel alátámasztják, hogy miért nem kell kizárni a Fideszt a Néppártból.

Orbánék Webert nem teszik plakátra, és nem is támadják, pedig Weber is megszavazta azt a Sargentini-jelentést, amit a Fidesz Magyarország elleni támadásnak tart.

Akkor is csak azért támogatta Weber, hogy ne veszítse el az EPP centrista demokrarikus jobbközép szárnyát és ezt Orbánnak előre meg is mondta.

Weber valójában sok dologban egyetért Orbánnal, a Néppárt pedig már rég nem demokratikus, hiszen akkor nem engedte volna, hogy az EU pénzén autoriter állam épüljön Európa közepén.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 182
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük