Farkasházy Tivadar legújabb bejegyzése kicsapta a biztosítékot a jobboldalon – pedig csak az igazat mondta ki


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ön egyet ért a humoristával?

Farkasházy Tivadar személyes facebook oldalán osztotta meg azt a zseniális írást, ami miatt azonban áll a bál a jobboldalon. Pedig a humorista nem tett mást, mint lecsupaszítva megírta azt, amiről szó van. Az olvasóra bízom, hogy egyet ért-e a humoristával:CSIGAVÉR

De hiszen a CEU működik Pesten, miért kéne bármit tenni?

Csigavér!

Rommel se harapta szét a ciánt, csak szívrohamot kapott a kórházban. A lengyelek pedig megtámadták Németországot. Dimitrov koponyájának hátulja se hiányzik a mauzóleumban, illetve csupán azért, mert a tüdőgyulladás ráment a fejére.

Kádár végig Szolnokon volt, dehogy ment ő az oroszokhoz! Prágába is csak testvéri segítségnyújtás céljából.
Orbán vagyontalan, Gabika otthon vigyáz a magánnyugdíjakra, Szijjártó Peti családi segítséggel építkezett, de hisz ez csak egy vadászkunyhó, ugyan miért ne vezethetne egy rénszarvas helikoptert, Soros fizeti Junckert, na jó, ha nagyon akarják, kicseréljük Timmermansra, illetve családtámogatásra.

Oszt jónapot.Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük