Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Bihal Dávid az MSZP országos elnökségi tagja, XV. kerületi képviselő nem nagyon szokott finomkodni.

Kevés magyar politikus egyike, aki elkötelezett híve a nyílt beszédnek. Fiatal és heves. Nem nagyon tűri a maszatolást. Márpedig a XV. kerületben egy ideje nem folyik más a Fidesz részéről, mint maszatolás.Egész egyszerűen nem bírja elfogadni a XV. kerületi Fidesz, hogy ellenzékbe szorult. Nem csak a kerület régi, jól ismert volt polgármestere Hajdú László volt képes visszaszerezni a székét, de utódja a független, de ellenzéki pártok által támogatott Németh Angéla is a földbe döngölte a kormánypárti srácok orrát.

Azóta azonban mindent megtesznek az immár ellenzékbe szorult kormánypártiak, hogy ellehetetlenítsék a kerületet. Mindent megtesznek, hogy elgáncsolják az ellenzéki vezetésű önkormányzatot, ha kell, még a kerület rovására is.

Múlt hét vezető híre volt, hogy elgáncsolták a kerület költségvetését, azt a költségvetést, melynek a fő eleme nem más volt, mint a bölcsödei dolgozók, valamint az ápolók béremelése.

Na ebben a feszült klímában robbantott Bihal Dávid, aki kegyetlenül kimérten előszedte azokat a dokumentumokat, melyek mondjuk úgy, enyhén szólva kényelmetlenek a kerületi fideszeseknek. Itt már mindenki adott pénzt mindenkinek. De nem lőném le a poént, hatalmas videó készült az MSZP-s politikus felszólalásáról:

A Fidesz mindent megtesz, hogy ellehetetlenítse kerületünk működését. Folyamatos hazugságokkal és csúsztatásokkal traktálják kerületünk lakosságát.
Bihal Dávid Szocialista önkormányzati képviselő borította a bilit és egy nagyon gusztustalan fideszes ügyet hozott nyilvánosságra a testületi ülésen. Érdemes megnézni!!!!!

 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here