Baj készül? Hatalmas átverésről rántotta le a leplet Szanyi Tibor, megvezettek volna mindenkit?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 416
    Shares

Orbán és Weber macska-egér játékot játszik, váltott szereposztásban. Az egyik nap Orbán a macska, a másik nap Weber, mikor hogy. Ütik, nyúzzák, cibálják egymást, s az a játék lényege, hogy ki marad a házban.

Kergetőznek. Hol az egyik marad kívül, hol a másik, miközben egyik sem tudja, mit is kellene valójában csinálni. Időnként megölelik egymást, de hosszabb távon fenn kell tartaniuk a konfliktust, különben vége szakadna a sorozatnak, s akkor mindketten munka nélkül maradnának.

Az persze egyik mihasznának sem jut eszébe, hogy valami építő jellegű dolgot is ki lehetne találni, amitől nagyobb, erősebb, gazdagabb lehetne a “ház”, ahol mindannyiunknak jobb lenne az élete.

Weber viszont inkább feltételeket támasztott, majd most Budapesten tárgyalt, hogy miként lehetne megúszni mindent.
Tűnjenek el a plakátok? Bingó! Biztosak lehetünk abban, hogy a Sorost és Junckert gyalázó plakátok nem maradnak a táblákon az idők végezetéig. Szóval ez ki van pipálva.

Orbán kérjen bocsánatot? Kitől is? Junckertől? Esetleg Sorostól? Verhofstadttól? Sargentinitől? A magyar nőktől? A megnyomorított hazánktól? Esetleg Timmermans-tól, akit még igazából meg sem gyalázott?

Adódik a gumilehetőség: “Már bocsánat, kedves Néppárt, migránsoktól nem kérek bocsánatot!” Szóval ez is könnyen nyugvópontra hozható.

Maradjon a CEU? Amiből ugye pont kettő van, pontosabban hol volt, hol nem volt nálunk egy Central European University, amely immár disszidált Bécsbe, de Budapesten maradt az ikertesó, a Közép-Európai Egyetem, ám a tolmács szerint mindkettő Zentraleuropäische Universität, tehát ez is révbe jut.

Május 26-ig nyilván nem történik semmi visszafordíthatatlan ebben a cirkuszban, néhány környi további fenyegetőzést, ideiglenes ezt-azt leszámítva. Igazából az lehetne a megoldás, ha a rajzfilmben csak vaskos lábakkal mutatkozó házvezetőnő, esetünkben inkább maga a “választópolgár” mindkét bohócot kihajítaná a fenébe, mint macskát…

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Feltéve, ha szociális Európát akarunk.


Szanyi TiborOszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 416
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük