A Fidesz kampányarcának drámai vallomása: „Néha anyám sem ismer meg, úgy nézek ki, mint egy hajléktalan”


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

„Néha anyám sem ismer meg, mert úgy nézek ki, mint egy hajléktalan”… – szomorú mondatok ezek kérem szépen.

Az énekesnő nem akar mindenkinek megfelelni, csak az a fontos neki, hogy ő jól érezze magát. Akár smink nélkül, melegítőben.
Nyilván egy színpadon dolgozó ember nem teheti meg, hogy ne legyen igénye arra, hogyan néz ki.

Ám ez nem azt jelenti, hogy reggeltől estig a fodrásznál ül az ember. Amikor kimegyek a színpadra, munkaköri kötelességem a legjobbat kihozni magamból.”Keresztes Ildikó azt is elmondta, hogy korábban sokan támadták egy plasztikai műtét miatt, de szerinte 55 évesen nem gond, ha beavatkozásokkal javít a külsején.

“Néha anyám sem ismer meg, mert úgy nézek ki, mint egy hajléktalan. Mert éppen akkor úgy érzem jól magam. Szoktam viccesen mondani, ha Madonna megengedheti, hogy smink nélkül menjen Los Angelesben a főutcán, akkor talán Angyalföldön is megengedhetem magamnak, hogy smink nélkül, melegítőben grasszálok a közértig.”

Keresztes Ildikó – Fotó: Hírklikk

“Megcsináltattam az orromat, ezt vállalom is. De ha valamit még meg akarok csináltatni magamon, ebben a korban már szerintem nem olyan nagy gáz. Ami biztos, hogy nem szeretnék egy lárvaképű valaki lenni, akinek grimaszai sincsenek. Elsősorban magamnak szeretnék már megfelelni, és a saját bőrömben jól érezni magam” – szögezte le.

A Borsnak azt is elmondta, hogy elborzasztja, hogy a mai fiatalok lányok már nem merik megmutatni a valódi arcukat.

Forrás: SZMO
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük